Gemeente Rotterdam

In Rotterdam wordt heel veel werk verricht in de openbare ruime. Regelmatig liggen straten open of gaan zelfs hele buurten op de schop. Bent u ook benieuwd waarom dat nodig is? Kom dan naar de lezing 'Hier wordt gewerkt!' op donderdagavond 31 mei.

Wethouder verkeer, vervoer en organisatie Jeanette Baljeu opent de avond. Hoofd werven en voorzitter Coördinatiecommissie Werken op Straat Frans Buijs en omgevingsmanager Joop Jansen nemen u mee in de wereld waar gewerkt wordt.

Hier wordt gewerkt!
Voor een goed beheer en onderhoud van de stad werken de collega's van Gemeentewerken dagelijks aan vele projecten. Een straat ophogen, het beheer van een park, een riolering vervangen, het repareren van een brug, het inrichten van een speelplein of de bouw van een nieuw Rotterdam Centraal zijn zomaar een greep uit de vele Rotterdamse projecten. Nadeel van die werkzaamheden is dat ze zorgen voor overlast.

Tijdens de avond wordt uitgelegd waarom deze werkzaamheden moeten gebeuren, hoe er wordt samengewerkt in grote projecten en hoe de communicatie met bewoners verloopt. Stuk voor stuk boeiende onderwerpen waar deskundigen meer over vertellen.

Aanmelding
Ook nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de lezing 'Hier wordt gewerkt!' in Kriterion (Groot Handelsgebouw). De toegang van de avond is gratis en openbaar. Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur, einde ongeveer 22.00 uur.

Aanmelden kan per e-mail: lezing@gw.rotterdam.nl. Voor meer informatie: afdeling Communicatie, Jim Hansen, telefoon (010) 489 34 69. Na aanmelding volgt meer informatie en het definitieve programma van de avond.

Bron: Gemeentewerken, 08-05-2007