Time : 09:28:09
Date : 11 May 2007
Sender Name: Aries

Toegang tot de Russische Markt: Vestiging en Uitbreiding van uwBedrijf TOEGANG TOT DE RUSSISCHE MARKT :
VESTIGING EN UITBREIDING VAN UW BEDRIJF.

31 MEI 2007, BRUSSEL
VERBOND VAN BELGISCHE ONDERNEMINGEN

Voor vele bedrijven is Rusland voor het ogenblik ongetwijfeld de snelst groeiende markt in Europa. De huidige algemene politieke en economische stabiliteit biedt de nodige mogelijkheden om deel te nemen aan de Russische markt en daar een bedrijf te vestigen en uit te breiden. De voornaamste uitdaging in dit algemeen positief kader is dat Russische projekten moeten gezien worden met een Russische visie.

Deze bijeenkomst zal de kloof overbruggen tussen de realiteit en de mogelijke verwachtingen en een diepgaand begrip genereren aangaande de specifieke werking van het bedrijfsleven in Rusland. De aanwezigen zullen de zeldzame gelegenheid krijgen om een team van juristen te ontmoeten van één der meest vooraanstaande advocatenkantoren van Rusland, nl. Pepeliaev, Goltsblat & Partners. Alle sprekers zijn vennoten die aan het hoofd staan van een specifiek praktijkgebied. Zij zullen niet alleen informatie verschaffen over hun domein, maar ook focussen op de concrete problemen die zij voor hun klanten hebben aangepakt.

Hun opdrachten zijn gegaan van een succesvolle toetreding tot de Russische markt en het opbouwen van een efficiënt verkoops- en distributienet tot het opbouwen van fabrieks- en commerciële faciliteiten. De voornaamste vraag is, wat moeten buitenlandse investeerders weten en wat moeten zij doen om te slagen op de Russische markt. Om dit te beantwoorden,wordt het team van Pepeliaev,Goltsblat & Partner op deze samenkomst vertegenwoordigd door specialisten op het gebied van de belastingswetgeving, de vastgoedmarkt en de bouwwetgeving, de overname van Russische bedrijven, de herbestemming van gronden, de wetgeving over energie, transport en telecommunicatie, het tot stand brengen van gezamenlijke ondernemingen in de sectoren van ertsen, olie en gas. Zij hebben ook ervaring in de samenwerking met de douane autoriteiten en het vertegenwoordigen van hun klanten op elk niveau van de overheidsinstanties.

Gedurende deze bijeenkomst, krijgen de aanwezigen niet alleen toelichtingen door Russische specialisten, maar bovendien zullen er sprekers zijn van leidinggevende internationale bedrijven zoals INBEV, de KBC groep, Solvay, Nestlé, Guardian Industries Corp en GlaxoSmithKline die hun ervaringen zullen toelichten i.v.m. handeldrijven in Rusland. De sprekers zullen uitweiden over de wettelijke risico's die volledig moeten geïdentificeerd worden, duidelijk begrepen en efficiënt beheerd. Zij zullen waarschuwen voor de valkuilen warvoor men op de hoede moet zijn. Zij zullen praktische inzichten verschaffen i.v.m. de planning van de activiteiten in Rusland en de manier om de Russische operaties efficiënt te structureren .

Door de unieke combinatie van deze twee luiken, is dit de "niet te missen" gelegenheid om te vernemen wat de impact kan zijn voor een bedrijf, om elke vraag te stellen over de werking van de uitdagende Russische markt en om contact te hebben met professionelen die bereid zijn hun concrete ervaringen te delen...

Dit programma is ontworpen om een duidelijk inzicht te geven in de besluitvorming, de project planning en de commerciële structuren in Rusland.

Persrelaties: ARIES
Martine Baetslé en Nina Moricova
Kasteeldreef 76
9120 Beveren
03/760.16.26
martinebaetsle@ariespr.be
ninamoricova@ariespr.be

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR