Ingezonden persbericht


UITNODIGING PERS:

Seminar 'Open Source VoIP-Telefonie. Een volwaardige keuze?' Donderdag 31 mei 2007 Media Plaza, Jaarbeurs te Utrecht

UTRECHT - Het gebruik van VoIP neemt hand over hand toe. Veel bedrijven zijn dan ook geïnteresseerd in VoIP en/of IP-telefonie en overwegen in deze technologie te investeren. Dat er naast commerciële VoIP-oplossingen ook Open Source VoIP-clients beschikbaar zijn, is bij veel mensen echter minder bekend. En dat terwijl deze oplossingen vaak lagere kosten hebben en ook ruimere functionaliteiten bieden.

Want wat zijn de mogelijkheden, de voordelen en de valkuilen van Open Source VoIP-Telefonie? Media Plaza organiseert daarom op 31 mei het seminar 'Open Source VoIP-Telefonie. Een volwaardige keuze?'

Het seminar biedt een zeer gevarieerd programma met als dagvoorzitter Rob Meijer (TNO ICT) en diverse sprekers uit zowel binnen- als buitenland. Als gastsprekers zullen o.a. aanwezig zijn: Olle Johansson (Senior Asterisk Consultant en autoriteit op het gebied van Open Source telefonie), Jan Verlinden (gemeente Schoten (België)) en Erik de Wild, (Open Source Adviseur). U hoort uit eerste hand wat hun ervaringen en leermomenten zijn met Open Source VoIP-Telefonie.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.mediaplaza.nl/seminar/voiptelefonie. Heeft u interesse om aanwezig te zijn? Neemt u dan contact op met Astrid Wind op tel. 030-2914133 of Astrid.Wind@mediaplaza.nl.

Over Media Plaza
Media Plaza is een onafhankelijk netwerkcentrum dat het bedrijfsleven en de overheid stimuleert om ICT toe te passen ten behoeve van innovatie, efficiency en rendement. Dit gebeurt door fysieke en virtuele voorlichting, kennisoverdracht, (interactieve) programma's, trainingen en seminars aan meer dan 40.000 managers per jaar. Surf voor meer informatie naar www.mediaplaza.nl.

__________________________________________________Einde persbericht__________

Noot voor de redactie,