Jaarbeurs Utrecht hoofdsponsor Marathon Utrecht


31.05.2007 / 07:41 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Jaarbeurs utrecht b.v.

Jaarbeurs utrecht b.v.

Utrecht, 30 mei 2007

Jaarbeurs Utrecht hoofdsponsor Marathon Utrecht
De Fortis Marathon Utrecht wordt Jaarbeurs Utrecht Marathon

Jaarbeurs Utrecht is de komende drie jaar Titelhoofdsponsor van de Marathon Utrecht, voorheen Fortis Marathon Utrecht. De officiële naam van het evenement wordt de Jaarbeurs Utrecht Marathon. Dit hebben de organisatie van het evenement en Jaarbeurs Utrecht vandaag officieel bekend gemaakt. De Jaarbeurs Utrecht Marathon wordt traditioneel gehouden op 2e Paasdag. Naast het Titel-hoofdsponsorschap vindt ook het gehele evenement, waaronder de start -en finish, plaats bij Jaarbeurs Utrecht.

De ambities van Marathon Utrecht waren tweeledig. Enerzijds zag Organisator Gerard Peek de noodzaak in om met de Marathon weer terug naar de stad te gaan en anderzijds wilde hij het evenement verder laten uitgroeien. 'De Marathon Utrecht is in de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot één van de grotere marathons van ons land. De sfeer van dit evenement is uniek en krijgt zo een massaal karakter dat een goede basis van facilitaire ondersteuning enorm belangrijk werd. We zijn dan ook blij dat Jaarbeurs Utrecht een zelfde ambitie heeft uitgesproken om gezamenlijk met ons de Marathon in zijn explosieve groei verder te laten uitgroeien. Alle ingrediënten zijn daarvoor nu aanwezig'.

De eerste vorm van samenwerking resulteert van 2006. Jaarbeurs Utrecht werd het centrale punt van het evenement, waar start -en finish plaatsvonden. Tevens werd Jaarbeurs Utrecht sponsor van de Halve Marathon. Een intensieve en plezierige samenwerking heeft geresulteerd in een zeer succesvolle editie van de Marathon Utrecht vanaf de Jaarbeurs.

Jaarbeurs Utrecht draagt de marathon een warm hart toe 'Als vanzelfsprekende ontmoetingsplek, midden in het land en dicht bij het centraal station, voelen wij ons nauw verbonden met de stad Utrecht en de mensen die er wonen en werken. Onze betrokkenheid en sponsoring is een mooie afspiegeling hiervan. Wij zijn er dan ook trots op onze naam hieraan te mogen verbinden en dragen graag bij aan een succesvolle groei en ontwikkeling van de Jaarbeurs Utrecht Marathon'. Aldus Rob van der Heijden van Jaarbeurs Utrecht.

De Jaarbeurs Utrecht Marathon vindt in 2008 plaats op 2e paasdag 24 maart.

Perscontacten

Jaarbeurs Utrecht:
Charlotte Braun / Rob van der Heijden
Tel. 030 295 5566

St. LR Marathon Utrecht
Gerard Peek
Tel 030 677 4850