Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 30 mei t/m vrijdag 8 juni 2007

Woensdag 30 mei
11.00 uur
Wethouder Eerdmans opent het kleuterplein 'De Bolster'. Het plein is opgeknapt met geld uit het buurtbudget. Locatie: Basisschool De Bolster, Van Effenlaan 10 te Amersfoort.

12.30 uur
Wethouder Hekman spreekt op het KEI (Kenniscentrum Stedelijke Vernieuwing) -debat G27: 'Naar een sociaal-fysieke beleidsagenda'. Wethouder Eerdmans is hierbij aanwezig. 16.30 uur
Wethouder Hekman biedt de resultaten van het debat aan aan minister Vogelaar van Wonen, Wijken en Integratie. Locatie: ABC-school Het Scala, Ariaweg 115 te Amersfoort.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper installeert de 'Ameraad', het Amersfoortse Antilliaans-Arubaans Beraad. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Donderdag 31 mei
10.00 uur
Wethouder Luchtenveld spreekt tijdens het voorjaarscongres van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) afdeling Utrecht. Het thema is 'samenwerking provincie-gemeenten 2007-2011'. Locatie: Chalet Waterloo, Doornseweg 18 te Leusden.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de buitengewone raadsvergadering ter gelegenheid van de installatie van de heer J. de Groot tot burgemeester van Baarn. Locatie: gemeentehuis Baarn, Laanstraat 1 te Baarn.

19.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het B-ART diner.
Locatie: De Kamers, Wezeperberg 8 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt de wervingsbijeenkomst voor de Dag van de Dialoog, die wordt gehouden op 8 november 2007. Locatie: Woonzorgcentrum Liendert, Zwaluwenstraat 1 te Amersfoort.

Vrijdag 1 juni
12.45 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Van 't Veld bezoeken de officiële opening van 'Het Dinobos'. Locatie: DierenPark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt onthult een glaskunstwerk van Frank Biemans in het kader van een kunstopdracht. Locatie: wijkgebouw De Neng, Engweg 7 te Hoogland.

20.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouders Luchtenveld, Eerdmans en Kruyt bezoeken de première van de voorstelling 'Styx' van Xinyx Opera. Locatie: Veerensmederij / voormalige wagenwerkplaats NS terrein te Amersfoort.

Zaterdag 2 juni

13.00 uur
Wethouder Kruyt brengt een bezoek aan het voetbaltoernooi van voetbalvereniging De Posthoorn. Locatie: Bokkeduinen 14 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de benefietveiling ten behoeve van museum Flehite. De opbrengst van de veiling is bestemd voor de schoonmaak van de historische en culturele collectie in Museum Flehite. Locatie: Berghotel, Utrechtseweg 225 te Amersfoort.

Zondag 3 juni
13.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de 7e Amersfoortse Terry Fox Run ten bate van het KWF voor Kankerbestrijding. Locatie: Meridiaan College Het Nieuwe Eemland, Daam Fockemalaan 12 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Luchtenveld brengt de eerste stem uit op 'Het Allermooiste van de stad' voor de Architectuurprijs Amersfoort. Deze prijs is een initiatief van De Zonnehof en AD Amersfoortse Courant. Locatie: De Zonnehof, Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8 te Amersfoort.

Maandag 4 juni
19.30 uur
Wethouder Van Daalen is aanwezig bij de WMO informatiebijeenkomst voor vrijwilligers. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Dinsdag 5 juni
10.15 uur
Het college en het presidium van de gemeenteraad bezoeken het jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten. Locatie: Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6 te Utrecht.

Woensdag 6 juni

09.15 uur
Wethouders Eerdmans en Van 't Veld wonen de Kindertop 2007 bij. De Kindertop is een initiatief van het kabinet waarin bevindingen uit gesprekken met ouders, kinderen, professionals en deskundigen op het gebied van jeugdbeleid, opvang en het onderwijs aan de deelnemers worden voorgelegd. Locatie: Media Park Hilversum.

Donderdag 7 juni
12.00 uur
Wethouder van Daalen bezoekt de bestuurdersconferentie 'Vitale Stad, Groene Stad'. Locatie: Ecodrome, Willemsvaart 19 te Zwolle.

15.30 uur
Wethouder Van 't Veld opent het nieuwe kantoorpand van Heembouw. Locatie: Valutaboulevard 16 te Amersfoort.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de receptie ter gelegenheid van de installatie van de heer Robbertsen als Commissaris van de Koningin van de provincie Utrecht. Locatie: Vrede van Utrechtzaal, Provinciehuis, Pythagoraslaan 101 te Utrecht.

Vrijdag 8 juni
9.30 uur
Wethouder Van 't Veld is aanwezig bij het werkbezoek van CDA 2e kamerleden aan het Meanderziekenhuis. Locatie: Meander Medisch Centrum locatie Lichtenberg, Utrechtseweg 160 te Amersfoort.

14.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt het eerste exemplaar in ontvangst van de inventarisatie van het archief van Stichting Armen de Poth. Locatie: Celzusterenkamer De Pot, Pothstraat 16 te Amersfoort.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en burgemeester De Vet van Leusden openen het koetshuis van de Heerlijkheid Stoutenburg, tijdens een open dag georganiseerd door het Utrechts Landschap. Het koetshuis is het nieuwe bezoekerscentrum voor het publiek. Locatie: Heerlijkheid Stoutenburg, Stoutenburgerlaan te Leusden.


---- --