Ingezonden persbericht


Engage! benoemt Remco Schrijvers tot Program Manager

Optimalisatie Business Process Management Suite

Alkmaar, 31 mei 2007 - Engage! B.V., specialist op het gebied van Business Process Management, benoemt Remco Schrijvers (34) tot Program Manager. In deze nieuwe functie richt Schrijvers zich met name op productontwikkelingstrajecten. Hij wordt verantwoordelijk voor het optimaliseren van de verschillende softwareonderdelen van de Business Process Management Suite (BPM) van Engage!.

Voordat Schrijvers bij Engage! in dienst trad, werkte hij bij softwareontwikkelaar Backbase. Daar deed hij veel ervaring op met het toepassen van de nieuwste technologieën en open standaarden. Ted Twaalfhoven, directeur van Engage!: "Met zijn uitgebreide expertise is Remco Schrijvers de ideale persoon om binnen Engage! de leiding over specifieke ontwikkeltrajecten op zich te nemen. En met zijn ervaring vormt hij een aanzienlijke versterking van het productontwikkelingsteam."

"Engage! is op alle fronten een veelbelovend bedrijf. De vraag naar schaalbare BPM-oplossingen op basis van open standaarden neemt zienderogen toe. Daarbij loopt Engage! op dit gebied al jaren voorop", zegt Schrijvers. "Ik kijk ernaar uit bij te dragen aan de ontwikkeling van specialistische producten in een snelgroeiende markt. Bovendien is het een uitdaging om de mogelijkheden van Service-Oriented Architectures optimaal te benutten."

Over Engage!
Engage! ontwikkelt en implementeert oplossingen om klantgerichte bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren. Het bedrijf is gespecialiseerd op het vlak van Business Process Management (BPM) en Service-Oriented Architecture (SOA). Daarnaast adviseert Engage! zijn klanten over het optimaal inzetten van software in specifieke IT-architecturen. Het bedrijf levert de Engage! BPM Suite, waaronder de baanbrekende Engage! BPM Modeler. Ook levert Engage! BPM Consulting-diensten en voert het SOA-projecten uit in samenwerking met sterke partners in zijn omvangrijke netwerk. Het hoofdkantoor van Engage! is gevestigd in Alkmaar. Meer informatie vindt u op www.engage.nl.

# # #

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews:

Progress Communications
Jan Willem Alphenaar
Telefoon: 020-363 11 52
E-mail: janwillem@progresscommunications.nl www.progresscommunications.nl

Engage! B.V.
Ted Twaalfhoven
Telefoon: 072-506 46 48
E-mail: T.Twaalfhoven@engage.nl www.engage.nl