Rob Koppen commercieel directeur Capgemini

Publicatiedatum 31 May 2007

Rob Koppen Op 1 april jongstleden heeft Capgemini Rob Koppen aangesteld als commercieel directeur. Hij richt zich op de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van het bedrijf naar alle klanten. Hierbij staan de kernwaarden transformatie, client intimacy en innovation centraal.

Koppen werkt al sinds '88 voor Capgemini. De laatste jaren was hij als sector manager verantwoordelijk voor Telecom, Travel en Utilities. Deze sector helpt klanten bij het veranderen van bedrijfsprocessen en diensten.

"Uiteraard ben ik erg blij met deze stap", zegt Koppen. "Als commercieel directeur heb ik de gelegenheid om onze dienstverlening op het gebied van Consulting, IT, outsourcing en Business Process Outsourcing nog beter te positioneren. Dit om onze klanten te helpen met het realiseren van hun groeidoelstellingen. Daarnaast helpen we ze nog efficiënter en effectiever te opereren. De ontwikkeling van een goede samenwerking met klanten en begrip hoe onze dienstverlening kan bijdragen aan hun transformatie is hiervoor essentieel."

Over Capgemini

Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties van zijn klanten in een groot aantal branches. Dit gebeurt met een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. Daarbij werkt de onderneming op een onderscheidende manier samen met haar klanten aan het behalen van snellere, betere en meer duurzame resultaten: de Collaborative Business Experience. Deze innovatieve samenwerking krijgt vorm door een sterk netwerk van technologiepartners, bewezen methoden en hulpmiddelen en een sterk op samenwerking gerichte mentaliteit in de dagelijkse praktijk. Hiermee helpt Capgemini organisaties om nieuwe groeistrategieën te ontwikkelen en de mogelijkheden van technologie optimaal te benutten. Capgemini heeft wereldwijd ongeveer 68.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2006 een omzet van 7,7 miljard euro. Meer informatie is beschikbaar op www.nl.capgemini.com.

EINDE PERSBERICHT

Download dit bericht

Meer informatie

Capgemini
Madelon Kaspers
Woordvoerder
Telefoon: +31 (0) 30 689 2453
Mobiel: +31 (0) 6 1003 5834
Email: madelon.kaspers@capgemini.com