LLiNK

Rotterdam, 31 mei 2007

Schrijfster 'Praktisch Idealisme' in de Geitenwollensokkenshow


- PERSBERICHT -

Hét handboek voor de beginnende wereldverbeteraar

Op zondag 3 juni praat Francisco van Jole in de Geitenwollensokkenshow met Natasja van den Berg, schrijfster van het handboek voor de beginnende wereldverbeteraar: 'Praktisch Idealisme'. Het boek is een bron van inspiratie voor iedereen die zich wil inzetten voor een betere wereld. Omroep LLiNK is ook geïnspireerd door deze levenshouding en draagt het Praktisch Idealisme uit in haar programma's en gedachtegoed. De Geitenwollensokkenshow op zondag 3 juni om 20.00 uur te beluisteren op Radio 1.

Volgens Van den Berg huist er in elk mens een idealist. Want alle kleine of grote handelingen leveren een bijdrage aan een prettige leefomgeving, nu en in de toekomst. Daarnaast gaat het er om dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw acties en het effect ervan op de wereld om je heen. Wel belangrijk is dat je geen schuldgevoel hebt als je iets niet-idealistisch doet, omdat dat schuldgevoel geen positief effect heeft op de wereld om je heen.

In de Geitenwollensokkenshow ontvangt Francisco van Jole wekelijks een gast met wie hij praat over zijn of haar persoonlijke idealen en drijfveren. Met deze gast wordt naast het persoonlijke verhaal ook het grote en kleine wereldnieuws doorgenomen.

De Geitenwollensokkenshow is elke zondag om 20:00 te beluisteren op Radio 1. De Geitenwollensokkenshow is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 2, Nederland 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT




LLiNK