Ingezonden persbericht

EINDHOVEN, 1 juni 2007

Voicst, Amsterdam Klezmer Band en Pete Philly ook op Virus 2007

Op de valreep kunnen wij met veel genoegen melden dat C-mon & Kypski een aantal bijzondere gasten hebben uitgenodigd om hen te vergezellen op het Virus podium. Voicst, Amsterdam Klezmer Band en Pete Philly komen gastbijdragen leveren tijdens het optreden op het hoofdpodium.

Virus Festival vindt plaats op 3 juni 2007 op het universiteitsterrein te Eindhoven. Het festival begint om 12.00 uur 's middags en zal eindigen om 2.00 uur 's nachts. Het optreden van C-mon & Kypski begint om 22.45 uur.

###

Over Stichting Virus
Stichting Virus is een non-profit organisatie, die al zo'n 15 jaar bestaat door de inzet van 80 enthousiaste jongeren die vrijwillig meehelpen met de organisatie.
Het doel van Stichting Virus is het verspreiden en vergroten van het culturele bewustzijn van jongeren van 16 jaar en ouder. Dit doel streeft Stichting Virus na door jaarlijks het Virus Festival te organiseren, een festival met een capaciteit van 8000 bezoekers. Het programma van Virus Festival bevat allerlei kunstdisciplines, zoals muziek, literatuur, film, beeldende kunst, theater en dans. Er zijn meer dan 50 acts en artiesten welke geselecteerd zijn met het doel een zo breed mogelijke groep jongeren aan te spreken. In het verleden heeft het Virus Festival acts als Kane, Krezip, Moloko, Scapino Ballet en Hans Teeuwen op het podium gehad.
In 2005 is het Virus Festival tot leukste stadsevenement van Nederland verkozen.
Voor meer informatie kunt u terecht op ons persportaal op: www.virus.nl/pers