MediaPlaza


RFID praktisch bekeken - Nieuwe techniek, nieuwe kansen. Breedband Succesvol samenwerken
Datum: Maandag 4 juni 2007
Tijd: 10.00 - 16.30 uur
Locatie: Media Plaza, Jaarbeurs te Utrecht
Prijs: Kosteloos

Breedband is bij ondernemers vooral bekend als infrastructuur. Velen kennen de privé mogelijkheden van breedband, maar ook voor een onderneming kan breedband een toegevoegde waarde en efficiencyverbetering zijn. Hoe kun je breedband inzetten in het informatietraject tussen ondernemer en leverancier? En hoe kan deze optimalisering van het informatietraject leiden tot kostenbesparing?

In dit seminar krijgen MKB ondernemers een beeld over de breedbandtoepassingen, die voorhanden zijn om de eigen bedrijfsvoering te verbeteren. Extra aandacht en informatie zal worden gegeven over de wijze waarop breedband kan worden ingezet in het informatietraject tussen de verschillende partijen waar een MKB ondernemer mee samenwerkt.

Welke thema's kunt u tijdens het seminar verwachten? o Welke breedbandtoepassingen zijn er?
o Hoe kun je breedbandtoepassingen inzetten?
o Hoe kun je met breedband de eigen bedrijfsvoering verbeteren?

Voor wie is het seminar bedoeld?
Het seminar is bedoeld voor geïnteresseerde MKB ondernemers uit de volgende sectoren:
o Logistiek en transport
o Bouw
o Groothandel
o Retail
o Horeca & recreatie
o Dienstverlening

Dit seminar is niet bedoeld voor (IT-) consultants.

Heeft u vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Caroline van Woudenberg op 030-2914152 of via e-mail: Caroline.vanwoudenberg@mediaplaza.nl

Dit seminar maakt deel uit van het programma Nederland Digitaal, in verbinding van het Ministerie van Economische Zaken en wordt u aangeboden door Media Plaza in samenwerking met Syntens, SenterNovem, NBL en ECPNL.