Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 22 mei 2007

WEG MET BNN: NICOLETTE EN DENNIS TARTEN LOT IN AZIË

Slangenbloed drinken of stappen in hip Hong Kong? Een traditionele zweepdans of feesten op de Gili-eilanden? Kop of munt? Nicolette Kluijver en Dennis Storm gaan in het nieuwe programma Weg met BNN op reis door Zuidoost-Azië en tossen onderweg wie relaxed mag chillen en wie vol aan de bak moet. Weg met BNN is vanaf maandag 4 juni te zien van 21.20 uur tot 21.45 uur bij BNN op 3.

Een tos bepaalt waar Nicolette en waar Dennis naar toe gaat. Zo laten zij steeds twee kanten van Azië zien: genieten op tropische stranden versus heftige ervaringen waarvan ze maar mogen hopen dat alles goed afloopt. Dennis: " Een Boeddhistische tattoo, penisverlenging jungle stijl, straatracen in Jakarta, vechten met een inboorling en de cultuurschok in India. Deze reis zal ik nooit vergeten."

In de eerste aflevering zijn Nicolette en Dennis in Hong Kong. Dennis wint de tos en krijgt les in Kung Fu. Ook gaat hij stappen in een van de meest decadente clubs van Hong Kong: Dragon Eye. Nicolette verkent op traditionele wijze Hong Kong, ze laat haar toekomst voorspellen bij een tempel en krijgt de keuze om slangenbloed te drinken. Nicolette: "Mijn ervaring met Zuidoost-Azië? Soms levensgevaarlijk, vaak heel relaxed en af en toe wat smerig!"

Naast het televisieprogramma, is elke maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur het Radio 1-programma Weg met BNN te beluisteren met Sander de Heer.

Op zaterdag 8 september organiseert BNN voor de vijfde keer het Weg met BNN-café in Tivoli, Utrecht. Alle informatie over reizen, visa, inentingen en must-sees zijn hier te vinden. Uiteraard zijn Sander, Nicolette en Dennis ook aanwezig om hun reiservaringen te delen.