Ingezonden persbericht


Persberichten

Persbijeenkomst Trade Mart Utrecht maandag 4 juni 2007

Publicatiedatum: 24-05-2007

Er gaat veel gebeuren bij Trade Mart Utrecht. De Najaarsbeurs verhuist van de begane grond naar de zevende etage (EXPO 7). Exclusieve plannen voor Jewels & Watches (1e etage) die op korte termijn worden doorgevoerd. 'Het Beste Idee van Nederland' dat acte de présence geeft tijdens de Najaarsbeurs. Graag nodig ik u uit voor de persbijeenkomst op maandag 4 juni waarin wij u een uitgebreide en persoonlijke toelichting geven op deze nieuwe ontwikkelingen.

Programma

* 12.00 uur - ontvangst met een hapje en drankje


* 12.30 uur - aanvang persbijeenkomst. Opening door Jurgen Pietersen en Martijn Carlier (Managers Trade Mart Utrecht). Direct gevolgd door een presentatie over de nieuwe ontwikkelingen van Trade Mart Utrecht, de verhuizing van de Najaarsbeurs naar de zevende etage, de plannen voor Jewels & Watches en verdere toekomstplannen.


* 12.50 uur - presentatie door Bernd Schneider, voorzitter van 'Stichting Het Beste Idee van Nederland', over de deelname van 'Stichting Het Beste Idee van Nederland' aan de Najaarsbeurs


* 13.20 uur - gelegenheid tot het stellen van vragen


* 14.00 uur - einde

De persbijeenkomst is tijdens de collectieve Trade Mart Utrecht beursdag van maandag 4 juni op de 2e etage in de perskamer (kamer 214) in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn.

Wilt u op het inschrijfformulier aangeven of u komt?

Graag tot maandag 4 juni!

Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions Europe bv

Femke Ferwerda
Pers & Communicatie Trade Mart Utrecht

Tel: 030 295 27 11
Fax: 030 295 28 15
E-mail: femke.ferwerda@vnuexhibitions.com

Download het inschrijfformulier: Najaarsbeurs 2007 inschrijfformulier persbijeenkomst 4 juni.doc