Gemeente Alkmaar


De communicatie voor het bezoek van de minister Vogelaar en staatsecretaris Bussemakeraan Overdie verloopt via het ministerie. Toch wil ik jullie alvast informeren over het volgende:

minister Vogelaar en staatsecretaris Bussemaker in Overdie

Minister mevrouw Vogelaar (minister voor Wonen, Wijken en Integratie) en staatsecretaris mevrouw Bussemaker komen maandag 4 juni op bezoek naar de wijk Overdie. Met dit bezoek wil de minister zicht krijgen op de situatie in Overdie zowel op sociaal - als fysiek gebied. Aangezien het allemaal kort dag is, is het programma nog niet definitief. Wel kan ik alvast twee mediamomenten aankondigen. Morgen stuur ik de definitieve tijden door.

rond 12.00 uur maakt de minister en staatsecretaris samen met de wethouder Henk Hansen en werkgroep park d'Oosterhout een wandeling door het park (Vondelstraat, Alkmaar). Daar mag de media aanwezig zijn om foto's of beelmateriaal te maken. Dit is geen gelegenheid voor vragen. Daarna zal de minister, staatsecretaris en wethouder Henk Hansen het programma verder volgen zonder media.

Om 16.00 uur is er een mediamoment in de Don Bosco (Geert Groteplein). Daar bent u in de gelegenheid de minister Vogelaar, staatsecretaris Bussemaker en wethouder Henk Hansen vragen te stellen. Dit duurt tot uiterlijk 16.30 uur.

Morgen krijgen jullie een bevestiging van de definitieve tijden van mij.

met vriendelijke groet,

Eva de Vries
Communicatie adviseur
Gemeente Alkmaar
werkt op maandag, dinsdag en donderdag
telefoon: 072 548 8935