Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Stuur initiatieven in voor Duurzame Dinsdag

04-06-2007

Heeft u een idee om duurzaam consumeren op de kaart te zetten? Dien uw initiatief dan voor 1 juli in. Op Duurzame Dinsdag, de eerste dinsdag in september, worden de initiatieven aangeboden aan de politiek. Maatschappelijk organisaties vragen hiermee aandacht voor én daadwerkelijke ondersteuning van deze duurzame initiatieven uit de samenleving.

Alle ingediende duurzame initiatieven, ideeën en wensen gaan in het Duurzame Koffertje. Het koffertje wordt op 4 september aangeboden aan minister Cramer van VROM en minister Verburg van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Het motto van dit jaar is: Zet Duurzaam Consumeren Op De Kaart!

Indieners van initiatieven maken kans op een inspirerende prijs én op ondersteuning van hun initiatief. Om voor een prijs in aanmerking te komen moet uw initiatief uiterlijk 1 juli binnen zijn. Initiatieven die van 1 juli tot 24 augustus worden ingediend gaan wel in het Duurzame Koffertje maar komen niet meer in aanmerking voor een prijs. Initiatieven kunt u indienen via de website www.duurzamedinsdag.nl.

Zie ook


Zie het origineel


* Website http://www.duurzamedinsdag.nl

* Dossier Duurzame ontwikkeling