AutoRai

Daihatsu Sirion 2 tijdelijk vanaf 9.499 euro

(6/4/2007)
Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan heeft Daihatsu wederom een aantrekkelijke aanbieding samengesteld. Vanaf 1 juni geeft Daihatsu tijdelijk 500 euro extra korting op de Sirion 2. De Sirion 2 is hiermee al verkrijgbaar vanaf 9.499 euro. Deze speciale actie van Daihatsu geldt uitsluitend in de maanden juni, juli en augustus, op alle versies van de Sirion 2.

De zuinige 1.0 literversie is goed voor een gecombineerd benzineverbruik van 5 liter op 100 kilometer en een lage CO2-uitstoot van 118 gram per kilometer. Hiermee heeft de Sirion 2 1.0 de hoogste notering in zijn klasse in de âFrisse Wielen Top 10â. Deze lijst is samengesteld door het Wereld Natuur Fonds (WNF), de ANWB en Stichting Natuur en Milieu en bestaat uit autoâs die het minste CO2 uitstoten. Met de keuze voor een auto uit de Frisse Wielen Top 10 is de automobilist zuiniger op onze natuur.

Sirion 2 1.3
Evenals de Sirion 2 1.0 heeft de Sirion 2 met 1.3 liter benzinemotor een rijke standaarduitrusting. Daihatsu's meest sportieve versie â de Sirion 2 1.3 Sport â is nu bovendien in een speciale uitvoering met sierlijke chroomaccenten verkrijgbaar: de Sirion 2 Sport Chromium. Daarnaast is de 1.3 ook leverbaar als ECO 4WD. Met de tijdelijke korting van ⬠500 heeft de ECO 4WD een vanaf-prijs van 13.534 euro.

Praktisch
De Sirion 2 is één van Daihatsuâs meest populaire modellen van dit moment. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een brede praktische inzetbaarheid. Het compacte model van Daihatsu heeft standaard vijf deuren. Het ruime interieur biedt plaats aan vijf volwassenen. De achterbank kan in een handomdraai naar voren worden geklapt, waardoor een zee aan bagageruimte ontstaat.