Persberichten Heuvelrug, 12.00 uur

Utrecht, 04-06-2007

Rijden onder invloed

VEENENDAAL- Op maandagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 01.10 uur werd een 18-jarige automobilist uit Utrecht gecontroleerd op de Rondweg West. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 475 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Doorgereden

RHENEN- Op zondagmiddag raakte een fietser gewond na een aanrijding. Omstreeks 14.50 uur kreeg de politie de melding dat een fietser gewond was geraakt bij een aanrijding. Een groepje fietsers reed over de Ouden Veensegrindweg toen een auto met caravan voorbij reed. Een 44-jarige fietser uit Rhenen werd geraakt door de caravan, raakte in onbalans en reed tegen een 40-jarige fietser aan. De 40-jarige fietsster kreeg het stuur in haar buik raakte gewond en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto met caravan reed door. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844.

Getuige gezocht

VEENENDAAL De politie is op zoek naar getuige(n) van een autokraak die afgelopen zaterdagavond 2 juni plaatsvond op de Ferdinand Bolstraat.

Omstreeks 22.45 uur sloegen twee dieven toe bij een geparkeerde auto. Ze sloegen een ruitje in en namen de autoradio mee. Eén van de verdachten droeg een wit T-shirt en de ander een zwart T-shirt. Ze vluchtten in verschillende richtingen. Eén via een steegje naast de woningen en de andere in de richting van de Jan Steenlaan. Een passant op een fiets, met een kind achterop, heeft de twee verdachten bij de auto weg zien lopen. De politie van Veenendaal zou graag in contact komen met genoemde getuige of met andere mensen die iets gezien hebben en de politie kunnen helpen bij de opsporing van de daders. Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of eventueel anoniem informatie doorgeven via 0800-7000.