Ingezonden persbericht


WESTERN DIGITAL BENOEMT DIDIER TRASSAERT TOT SENIOR DIRECTEUR

BRANDED PRODUCTS EMEA

Amsterdam, 4 juni 2007 - Western Digital Corp. (NYSE: WDC) heeft Didier Trassaert benoemd tot senior directeur EMEA van de Branded Products-divisie. Hij rapporteert in deze functie direct aan Tony Tate, wereldwijd senior salesdirecteur Branded Products. In deze functie is Trassaert verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategieën en salesactiviteiten in de EMEA-regio.

"Didier biedt een sterke toegevoegde waarde aan ons Branded Products-aanbod", zegt Tony Tate. "Western Digital profiteert van zijn diepgaande kennis van het Europese kanaal en de retailmarkt. Met zijn komst kunnen we nog beter tegemoetkomen aan de behoeften van een dynamische en snelgroeiende sector."

Trassaert heeft ruim twintig jaar ervaring in de markt voor harddisks. Hij werkte meer dan twaalf jaar bij Maxtor Corporation, eerst als algemeen directeur en later als vicepresident EMEA. In deze rol leverde hij een belangrijke bijdrage aan het succes en de bekendheid van Maxtor. Trassaert heeft ook ruim tien jaar een senior-managementfunctie bekleed bij WISE Technologies. Hij bezit een bachelor van de École Centrale d'Electronique in Parijs.

Over WD
Western Digital, een van de marktleiders en eerste spelers in de storagemarkt, biedt producten en diensten voor mensen en organisaties die digitale informatie verzamelen, beheren en toepassen. Western Digital produceert kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare hard drives met een hoge beschikbaarheid, die data snel beschikbaar maken en goed beschermd houden. Western Digital is opgericht in 1970. De storageproducten worden geleverd aan systeemproducenten en geselecteerde resellers onder de merknaam Western Digital.

Ingezonden persbericht