Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Diefstal uit autos

Apeldoorn, 04-06-2007 o Uit een auto geparkeerd aan de Kamerlingh Onnesstraat werd zondagmorgen (3/6) een mobiele telefoon inclusief houder weggenomen. De politie heeft een signalement van de dader.

Bij de politie werd rond 08.00 uur door een getuige de diefstal gemeld. De getuige zag een jongen van ongeveer 15 jaar oud op een witte scooter met rode vlammen erop een ruit van de auto vernielen. Na de diefstal is de jongen weggereden in de richting van de Anklaarseweg. De jongen droeg een blauwe jas met capuchon en een donkere broek en hij had zwart stijl haar..

Ook een oplettende getuige aan de Molenstraat-centrum maakte melding van inbraak in een auto. Dit gebeurde zondagmorgen (3/6) rond 09.35 uur. De getuige zag dat een onbekende man op de parkeerplaats aan de Molenstraat rondstruinde tussen de geparkeerde autos. Vervolgens hoorde hij een auto-alarm afgaan en zag dat de onbekende man iets uit een auto pakte. De man fietste vervolgens weg op een zwart/grijze citybike in de richting van het station. De man droeg een blauwe spijkerbroek, een groen jack met capuchon en zwarte sportschoenen.

De politie is op zoek naar tips en eventueel andere getuigen. Men kan bellen naar 0900 8844.