KNHS


Rabo Talententeam lid Huub van der Mark succesvol 4 juni 2007
Huub van der Mark

Ermelo (KNHS) - Met zijn paard EXQUIS Idem du Roc reisde eventingruiter Huub van der Mark afgelopen week af naar Bialy Bor in Polen om daar deel te nemen aan een 3 sterren Eventing wedstrijd.

Na een zeer goed verlopen dressuurproef stond Van Der Mark als 6de geplaatst in het klassement. Na een foutloze cross en springparcours werd Huub, die al meerdere keren deel uit maakt van het Rabo Talententeam, uiteindelijk derde en beste Nederlander. Jan van Beek werd in de driesterrenwedstrijd 11e met Gidran Sohaj, het paard waarmee hij later dit jaar naar Hong Kong hoopt af te reizen. Met Troy werd Van Beek ook nog derde in de tweesterren wedstrijd.

Huub van der Mark maakt tevens deel uit van het A-kader Young riders. Voor deze ruiters staat van 23 tot en met 26 augustus in het Engelse Blair Castle het Europees kampioenschap op het programma. Voor de junioren is het EK van 2 tot 5 augustus in het Zwitserse Avenches. Bondscoach Martin Lips wil alle junioren en Young riders die in aanmerking willen komen voor uitzending naar het EK aan het werk zien op het NK dat zal worden verreden van 21 tot 24 juni in Ede.