Ingezonden persbericht


Active Voice trekt Marco de Jager aan als business development manager Europe Middle East en Africa

Strategie Active Voice gericht op verdere uitbreiding van geografische marktpositie

Almere, mei 2007 - Active Voice, wereldwijd leverancier van oplossingen voor unified messaging, computer telefonie en voice en fax messaging heeft Marco de Jager aangetrokken als business development manager Europe, Middle East en Africa.

De nieuwe aanstelling maakt deel uit van de strategie van Active Voice die gericht is op verdere expansie van de Europese activiteiten en op de ontwikkeling en uitbreiding van nationale verkoop- en distributiekanalen in zowel de telecom als de IT -sector.

De Jager beschikt over uitgebreide ervaring in internationaal business development. Als manager van Envision Europe was hij verantwoordelijk voor de EMEA partner relaties en grote accounts, zoals Lufthansa, Telia-Sonera en KLM.

Over Active Voice

Active Voice is marktleider in telefooncentrale onafhankelijke oplossingen waaronder spraak, unified messaging, computertelefonie en voice- en fax-messaging systemen. Active Voice systemen zijn universeel in te zetten voor zowel de traditionele telefoniemarkt als de groeiende markt voor IP telefonie.

Active Voice BV (1994), is de gespecialiseerde verkoop en support organisatie die haar afnemers voorziet van een volledig assortiment van geavanceerde oplossingen voor traditionele en IP telefonie. Het bedrijf beschikt over een sterk distributiekanaal met een uitgebreid netwerk van distributeurs, resellers en VARs om aan de toenemende vraag uit de EMEA-markt (Europa, Midden Oosten & Afrika) te blijven voldoen.

Verdere informatie is te vinden op: www.activevoice.nl

Voor nadere informatie :
Active Voice BV: Jeroen Engering, Managing Director, tel. +31 36 546 1210, jengering@activevoice.nl

Effect EuroPRgroep: Tjarko Rookmaker, tel. +31 23 5470797, tjarko@effect-europr.nl


---- --