Ingezonden persbericht


Persbericht

Groei Morningstar Systems zet door

Heerlen, 4 juni 2007 - Met de verwelkoming van drie nieuwe medewerkers zet de groei van Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, gestaag door. Cyrille Heltzel treedt in dienst als technisch consultant Livelink, Lies Henderickx als trainer en Marcel Vreuls wordt senior technical consultant.

Ing. Cyrille Heltzel (36) heeft al enige jaren ervaring als Livelink consultant. Na zijn studie milieutechnologie en opleiding tot ICT-ontwikkelaar trad hij in 1998 in dienst bij CMG (nu Logica CMG). Bij dit bedrijf heeft hij onder andere een overgangsproject begeleid tussen twee relatiebeheersystemen. Heltzel heeft de ambitie om bij Morningstar Systems door te groeien naar projectmanager.

Lies Henderickx (24) volgde in België een lerarenopleiding Nederlands, Engels en Informatica, met als specialisatie Informatica. Daarna werkte ze enige tijd bij Computer Profile Belgium, waar ze verantwoordelijk was voor de opleiding en coaching van nieuwe werknemers. Bij Morningstar Systems gaat ze de trainingen bij klanten verzorgen na uitrol van de software. Ze wil het onderdeel trainingen verder professionaliseren en ontwikkelen tot een zelfstandige afdeling binnen Morningstar Systems.

Marcel Vreuls (36) is een aantal jaren werkzaam geweest als implementatieconsultant DiMS en is daarna gaan werken bij Centraal Beheer Achmea als systeemontwikkelaar en -ontwerper. De laatste tijd werkte hij als development consultant bij DBV. Bij Morningstar Systems gaat als technisch consultant klanten adviseren en ondersteunen bij de implementatie van de workflow en document management oplossingen. Marcel Vreuls heeft de ambitie om zijn technische kennis aan te vullen met functionele kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement, om zo op termijn uit te groeien tot business consultant.

René Beulen, directeur van Morningstar Systems, is verheugd opnieuw drie nieuwe mensen in zijn team te mogen verwelkomen. "Dankzij de kennis en vaardigheden die Cyrille, Lies en Marcel met zich meebrengen blijven we in staat onze klanten het hoge niveau van dienstverlening te bieden dat zij van ons gewend zijn."

Morningstar Systems - Nieuw Eyckholt 292H, 6419 DJ, HEERLEN Tel.: 045 - 576 0710, Fax: 045 - 576 0719, e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems
Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. Morningstar Systems is een vooraanstaand leverancier voor de advocatuur en heeft verder klanten in de sectoren petrochemie, farmachemie en financiële dienstverlening. Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Heerlen (hoofdkantoor), Amstelveen en Londen (UK). Morningstar Systems was in 2005 Interwoven's Enterprise Partner of the Year en winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004 en 2005. Meer informatie: www.morningstarsystems.nl


---

Voor redactionele informatie (Ref.: 0807):
Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com