Politie Gelderland-Zuid

Kettingbotsing op Groesbeekseweg

Nijmegen, 04-06-2007 o Zondagmiddag rond half drie vond een ongeval op de Groesbeekseweg plaats waarbij één motor en vier personenautos betrokken waren.

Een 51-jarige man uit Ressen reed over de Groesbeekseweg op het stuk tussen de Bosweg en de van Cranenborchstraat, komende uit de richting van het Keizer Karelplein. Voor hem reden enkele autos, waarvan er één linksaf wilde slaan. De autos die voor hem reden remden, waarop hij ook remde.

Een 42-jarige man uit Arnhem die achter hem reed, botste achterop zijn auto. Dit kwam omdat een 58-jarige man uit Maarssen weer tegen de achterkant van zijn auto botste. Een 46-jarige vrouw uit Oosterhout kon ook niet meer op tijd remmen. Zij botste op de auto voor haar. Achter haar reed een 42-jarige man uit Veghel op een motor. Hij remde en week uit naar links. Hierdoor kwam hij ten val en gleed vervolgens door. Hij botste tegen de auto van de man uit Veghel. De passagier van de motorrijder, een 36-jarige vrouw uit Veghel, kwam hierdoor ook ten val en raakte bekneld onder de motor. Zij is met verwondingen aan het been naar het UMC St. Radboud gebracht. (12)

Laatst gewijzigd 04-06-2007 16:04 | © Politie Gelderland-Zuid |