BedrijfsautoRAI

Rugby: Iveco Series 2007 kicks off

(6/4/2007)
Nieuw Zeeland is klaar voor de Iveco Series van 2007, een internationaal rugby toernooi waar 3 van de sterkste teams van de wereld komen: Frankrijk, Canada en natuurlijk Nieuw Zeeland â in de vorm van de All Blacks.

Op 2 juni in Auckland en op 9 juni in Wellington, zullen de fransen tegen de All Blacks strijden voor de Stalis Cup, een voorbeschouwing op de Wereld Kampioenschapen. Op 16 juni zal in Hamilton de wedstrijd gespeeld worden tussen Nieuw Zeeland en
Canada om de Trakker Cup.

De Iveco serie wedstrijden zullen gespeeld worden in de stijl van Iveco met de Stralis en Trakker logos op prominente posities: het embleem zal op het speelveld terug te vinden zijn zo ook op duidelijke plaatsen buiten het station.

Tijdens Iveco series zal Iveco duidelijk op televisie zichtbaar zijn â geschatte aantal kijkers wereldwijd is 16 miljoen â volledig in de overeenstemming met het sponsorschap met de All Blacks, in september/ oktober tijdens de RugbY Wereldkampioenschappen in Frankrijk zal er nog meer media aandacht aan worden besteedt.

Op de website www.allblacks.iveco.com wordt extra aandacht besteed aan de âIveco Series 2007â. Op de website is vanaf 2 juni actief.