Politie Drenthe

Maandagmiddag

Assen, 04-06-2007

Airbags in trek
HOOGEVEEN In de nacht van zondag op maandag zijn uit vijf geparkeerde autos de airbags weggenomen. Opvallend is dat het allemaal autos betreffen van het merk Mazda en dat de stuurairbag werd weggenomen. De accuklemmen waren verwijderd van de accu. Er werden geen braaksporen aangetroffen. De autos stonden aan de Gerstekamp, de Vlegel, de Jos van Aalderenlaan, de Korenstraat en de Westmaden. (07-146411).

Verdwenen beeldjes bij begraafplaats aangetroffen NIEUW WEERDINGE Een 43-jarige vrouw uit Emmen meldde bij de politie dat een beeldje bij het graf van haar kindje was verdwenen. Het graf ligt op de begraafplaats aan het Weerdingerkanaal ZZ. Korte tijd hierna werd door een medewerker van de gemeente Emmen in de nabijheid van de begraafplaats ruim dertig beeldjes aangetroffen die vermoedelijk afkomstig zijn van deze begraafplaats. De politie is nu alle gevonden beeldjes aan het inventariseren en zal daarna in overleg met de beheerder van de begraafplaats zorgen dat de beeldjes bij de rechtmatige eigenaren terug komen. (07-146491)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Bert Peters, tel. 0592 - 45 12 80.