Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Dames in commercieel vastgoed bundelen krachten

Amsterdam, 4 juni 2007 - De Nederlandse vastgoedwereld is een netwerk rijker, nu een groep vrouwen de krachten heeft gebundeld: Dutch Women in Real Estate (DWIRE).

Dankzij het groeiende aantal vrouwen dat werkzaam is in de sector, ontstond de behoefte voor een speciaal vrouwennetwerk. DWIRE organiseert bijeenkomsten voor vrouwen om elkaars expertise op het gebied van vastgoed te delen en te netwerken. DWIRE richt zich op professionals in commercieel vastgoed, zoals makelaars, advocaten, notarissen, beleggers en projectontwikkelaars. Deze professionals kunnen zich bij het netwerk aansluiten.

Het initiatief voor DWIRE komt van Machteld Kok, kandidaat-notaris real estate bij advocatenkantoor DLA Piper en Petra Geerdink van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Dit bedrijf organiseerde eerder een bijeenkomst voor vrouwen in vastgoed. Door het succes van dit evenement, besloten beide dames om een netwerk op te richten voor Nederlandse vrouwen die in hun vakgebied actief zijn in het vastgoed. Dat netwerk krijgt nu gestalte in de vorm van het vandaag gelanceerde DWIRE. Het bestuur van DWIRE wordt naast Machteld en Petra, gevormd door Marcia Schless van Multi Corporation B.V. en Anita Smit van Vesteda.

Machteld Kok zegt: "In de dynamische markt waarin wij werken is het goed samen op te trekken om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen. Vanaf nu bieden we vrouwen in commercieel vastgoed een platform voor professionele ontwikkeling." Petra Geerdink voegt toe: "Daarnaast hopen we er voor te kunnen zorgen dat de leden van het netwerk elkaar ook buiten onze bijeenkomsten makkelijk weten te vinden. Dan wordt het naast leuk ook nog heel nuttig."

DWIRE
DWIRE is een vrouwennetwerk voor vrouwen in de vastgoedsector.

Om bij te praten, informatie uit te wisselen, presentaties bij te wonen, te discussiëren of aan een excursie deel te nemen. Lidmaatschap biedt professionals de mogelijkheid om collega's te ontmoeten. Op speciale netwerkborrels wordt in een informele sfeer thematisch en inhoudelijk gesproken met vakgenoten. Meer informatie over DWIRE vindt u op www.dwire.nl
---

**

Ingezonden persbericht