Vestia doet boekjes open over 2006!


04.06.2007 / 17:08 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Vestia groep

Vestia groep

http://www.vestia.nl/

Net als vorig jaar brengt Vestia een jaaroverzicht en een verantwoordingsverslag uit. Beiden zijn vanaf vandaag te downloaden op www.vestia.nl.

Jaaroverzichten 2006
Voor alle gebieden en regios waar Vestia actief is publiceren wij een jaaroverzicht. In totaal acht boekjes laten wij aan de hand van concrete projecten en activiteiten zien wat wij in 2006 gepresteerd hebben.
U kunt de jaaroverzichten downloaden op www.vestia.nl/jaaroverzichten. Wilt u liever een gedrukte versie ontvangen dan kunt u deze via onze website opvragen.

Verantwoordingsverslag 2006
Naast onze jaaroverzichten is ook het verantwoordingsverslag 2006 van Vestia verschenen. Net als vorig jaar rapporteert Vestia in deze brochure over de inzet en de bereikte resultaten bij de strategische doelen in 2006. Maar daarnaast zet Vestia in het verantwoordingsverslag ook uiteen op welke wijze zij in 2006 de dialoog met haar stakeholders is aangegaan en tot welke resultaten dat geleid heeft. U kunt het verantwoordingsverslag downloaden op www.vestia.nl/verantwoordingsverslag. Wilt u liever een gedrukte versie ontvangen dan kunt u deze via onze website opvragen.

Over Vestia
Vestia is een landelijk werkende woningcorporatie met ca. 72.000 woningen en 5000 winkel- en bedrijfsruimten in beheer. Vestia is grootschalig waar dat financieel en beleidsmatig voordeel biedt en kleinschalig als het gaat om de huurder en zijn of haar woonomgeving. In de organisatiestructuur staat lokaal ondernemerschap centraal. De woningen zijn verdeeld over 13 lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier gespecialiseerde bedrijven op het gebied van projectontwikkeling, makelaardij en interne aannemerij. In totaal werken er ruim 900 mensen bij Vestia.