Senternovem


Energie in Beweging: tijd om te oogsten!

Aanvangsdatum

04-06-2007

Op maandag 4 juni organiseert EOS voor de tweede maal het succesvolle evenement Energie in Beweging, dat dit jaar plaatsvindt in het Hart van Nederland te Nijkerk.

Al ruim twee jaar ondersteunt en stimuleert het SenterNovem-programma EOS energieonderzoek in Nederland. Nu is het tijd om de resultaten te oogsten!

Tijdens deze dag staan interactie en netwerken centraal. De dag is bedoeld om verschillende partijen met elkaar in contact te brengen en de laatste de ontwikkelingen op het gebied van energieonderzoek te tonen. EOS wil enthousiaste en innovatieve bedrijven samenbrengen in energieprojecten met ambitieuze doelstellingen en zo kennisontwikkeling en toepassing stimuleren.

Het gevarieerde programma biedt de deelnemers een gevarieerd programma bestaande uit debatten, workshops en matchmaking. Het netwerkcafé geeft de gelegenheid te netwerken en op informele wijze met de juiste partijen in contact te komen. Uiteraard is er veel informatie over de projecten van EOS en kunnen deelnemers voor advies terecht bij de projectadviseurs van SenterNovem. Deelname aan dit evenement is gratis.

Kortom: Energie in Beweging biedt een programma dat partijen de weg wijst naar een duurzame energiehuishouding. Meer informatie over EOS en Energie in Beweging vindt u via www.senternovem.nl/eos.

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor Energie in Beweging. Tevens kunt u zich hier inschrijven voor de workshops en aanmelden voor het matchmaking.

Locatie

Hart van Nederland Nijkerk

Toegangsprijs

Gratis

Meer informatie

Definitief programma
Workshops
Matchmaking