GroenLinks

Laat je voeden voor een debat met de Tweede Kamer over Europa!

10 mei 2007

In de aanloop naar de Europese top op 21 en 22 juni organiseert de Tweede Kamer vier inspraakavonden over de vraag "Hoe nu verder na het 'Nee' tegen de Europese grondwet". De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen in Nederland die geïnteresseerd is in de toekomst van Europa. Dus ook voor jou (en je buren, vrienden, familieleden, etc).

GroenLinks organiseert voorafgaand aan elke inspraakavond van 17.00 uur tot 18.45 uur een warming up. Een discussie met wat te eten, dus voedsel voor de geest én het lichaam. Per tafel ga je in gesprek aan de hand van een aantal stellingen over de toekomst van Europa. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Bij elke warming up is een politicus van GroenLinks uit Den Haag of Brussel aanwezig. Na afloop gaan we natuurlijk met zo veel mogelijk mensen onze stem laten horen op de inspraakavond!

Aanmelden is verplicht en we vragen EUR 10,- inschrijfkosten. Je hoeft geen GroenLinks-lid te zijn om mee te doen. Na inschrijving ontvang je per mail een informatiepakketje en informatie over de precieze locatie van de warming up.

De warming ups beginnen om 17.00 uur en de hoorzittingen zijn van 19.00 tot 22.00 uur:

- maandag 4 juni in Groningen
warming up met Wijnand Duyvendak, inspraakavond in Martini plaza;
- dinsdag 5 juni in Apeldoorn
warming up met Joost Lagendijk, inspraakavond in het stadhuis;
- woensdag 6 juni in Eindhoven
warming up met Kathalijne Buitenweg, inspraakavond in het stadhuis;
- en donderdag 7 juni in Den Haag
warming up met Mariko Peters, inspraakavond in de oude Tweede Kamer.

Aanmelden kan via het formulier op de website:
www.groenlinks.nl/warmingupeuropadiner