Ingezonden persbericht


UITNODIGING PERS:
Seminar 'Breedband. Succesvol samenwerken, van leverancier tot klant' Maandag 4 juni 2007 Media Plaza, Jaarbeurs te Utrecht

UTRECHT - Breedband is bij ondernemers vooral bekend als infrastructuur. Velen kennen de privé mogelijkheden ervan, maar ook voor een onderneming kan breedband een toegevoegde waarde en efficiencyverbetering zijn. Hoe kan breedband ingezet worden in het informatietraject tussen ondernemer en leverancier? En hoe kan deze optimalisering van het traject leiden tot kostenbesparing?

Tijdens dit seminar zal een beeld worden gegeven over de breedbandtoepassingen, die voorhanden zijn om de eigen bedrijfsvoering te verbeteren.

Op 4 juni zal onder andere dagvoorzitter Wim Bens een inleiding geven in breedband en tal van voorbeelden van concurrenten, die vooruit rennen met innovatieve breedbandtoepassingen en door Ed Magnee bekeken worden hoe je kunt samenwerken op afstand door middel van breedband.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.mediaplaza.nl/seminar/breedband. Heeft u interesse om aanwezig te zijn? Neemt u dan contact op met Caroline van Woudenberg op tel. 030-2914152 of Caroline.vanwoudenberg@mediaplaza.nl.

Over Media Plaza
Media Plaza is een onafhankelijk netwerkcentrum dat het bedrijfsleven en de overheid stimuleert om ICT toe te passen ten behoeve van innovatie, efficiency en rendement. Dit gebeurt door fysieke en virtuele voorlichting, kennisoverdracht, (interactieve) programma's, trainingen en seminars aan meer dan 40.000 managers per jaar. Surf voor meer informatie naar www.mediaplaza.nl.

__________________________________________________Einde persbericht__________

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht