Gemeente Sluis

verhuist per 4 juni van Aardenburg naar Oostburg

PERSBERICHT - 16 mei 2007

Loket boekhouding verhuist per 4 juni van Aardenburg naar Oostburg

Het loket Boekhouding in het gemeentehuis in Aardenburg, waar inwoners terecht kunnen voor informatie over o.a. de gemeentelijke belastingen, verhuist per 4 juni naar het gemeentehuis in Oostburg.

Het college heeft tot deze verhuizing besloten, omdat gebleken is dat het Aardenburgse gebouw niet meer geschikt is als kantoorruimte. Een reguliere risico-inventarisatie en -evaluatie door Achmea geeft aan dat de arbeids- en hygiënische omstandigheden niet voldoen aan de wettelijke vereisten. Vooruitlopend op de centrale huisvesting worden de medewerkers van de afdelingen Boekhouding en Financieel Beleid gehuisvest in het voormalige WEA-kantoor naast het gemeentehuis in Oostburg. Het archief in het gemeentehuis in Aardenburg blijft voorlopig gehandhaafd.

Een werkgroep onderzoekt in overleg met externe betrokkenen toekomstige bestemmingen voor het gemeentehuis in Aardenburg.

Openingstijden loket Boekhouding
De openingstijden van het loket Boekhouding blijven hetzelfde. Klanten kunnen bij het loket Boekhouding in Oostburg terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdag ook van 14.00 tot 16.00 uur. Zij kunnen zich melden bij de receptie van het gemeentehuis in Oostburg.