Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

PopGrond Plus in de Brakke Grond op maandag 4 juni


2 concerten: Braakland/Zhebilding & tRAM

PopGrond: een reeks intieme, zweterige en uitgelaten dubbelconcerten van in Vlaanderen beroemde, maar in Nederland nog niet zo bekende popbands in de Brakke Grond te Amsterdam. Met een nieuw album presenteren zij zich aan de Nederlandse pers, programmeurs, boekers en andere popliefhebbers. Maandag 4 juni met meeslepend theaterconcert van Braakland/Zhebilding en de instrumentale rock van tRAM.

Braakland/Zhebilding
De toeschouwers krijgen in het stuk van Braakland/Zhebilding - Dansen Drinken Betalen - het relaas te horen van enkele prangende uren uit het leven van een jonge vrouw die zich verliest in de nachtelijke verlokkingen van de stad. Een stadsverhaal over hoe identiteit al te vaak verglijdt. In beelden, muziek en andere niet mis te verstane bewoordingen. Een lust voor alle zintuigen. Tussen roadmovie, city-trip en stadsroman in.

Dansen Drinken Betalen heeft de structuur van een voorstelling; met een begin, midden, eind en heeft een theatrale sfeer. Muziek met spel. Dansen Drinken Betalen staat in België gewoon in muziekclubs.

Tekst & regie: Adriaan van Aken - Spel: Sara Vertongen - Muziek: Ephraïm Cielen, Rudy Trouvé en Youri van Uffelen - Film: Yohan Leyssens - Techniek: Dorus Daneels en Glenda Langue

Zie hier een trailer: www.youtube.com/watch?v=-q1kfaMDw_Y

tRAM
tRAM neemt je nog een heel eind op sleeptouw, met zijn gedreven instrumentale trancerock. Het rocktrio uit Antwerpen bestaat uit vaste getrouwen uit de BZB-stal: Youri Van Uffelen (gitaar/elektronica), Ephraim Cielen (drums) en David Van der Weken (bas/elektronica). www.myspace.com/roktron

MA 04.06 PopGrond Plus in Brakke Grond, Amsterdam
Met Braakland/Zhebilding & tRAM
Reserveren: 020-626 68 66 of www.indenes.nl Aanvang: 20.30 uur
Entree: ¤ 5,-

www.brakkegrond.nl


- EINDE PERSBERICHT -

Beeldmateriaal is te downloaden van www.het-monumentale.nl/downloads.php. Er zijn actiemogelijkheden voor PopGrond. Wanneer je zelf graag komt, laat het me weten, dan plaats ik je op de lijst met eventuele extra gast!

HET MONUMENTALE

promotie & educatie voor de muzieksector

Evelyne Levêke

Jansveld 31, 3512 BE Utrecht

Postbus 553, 3500 AN Utrecht

M: 06 - 4500 8427 - F: 08 - 4224 8808

MSN: evelyne@het-monumentale.nl - HTTP: www.het-monumentale.nl

Check ook Dizkuzz - forumdiscussies met en over de muziekbizz - www.dizkuzz.nl