Gemeente Tilburg

Nummer 07250GO

Datum 25 mei 2007

Werkzaamheden Borneostraat
Werkzaamheden starten maandag 4 juni 2007

Maandag 4 juni starten de onderhoudswerkzaamheden aan de Borneostraat in opdracht van de gemeente Tilburg. Het betreft het gedeelte tussen de Ringbaan Oost en de Lovensestraat. De werkzaamheden zijn onderverdeeld in drie fasen. Op de achterzijde van deze brief ziet u een tekening waarop de verschillende fasen staan aangegeven.

Inhoud werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit:

- het gedeeltelijk vernieuwen van de riolering;
- het vernieuwen van kolkaansluitingen;
- het vernieuwen van de trottoirs;

- het vernieuwen van de rijbaan;

- het verwijderen van bomen en het planten van nieuwe bomen.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
Ter hoogte van de werkzaamheden zijn de rijbaan en de trottoirs tijdelijk afgesloten. Wij verzoeken u vriendelijk géén auto's te parkeren ter hoogte van de werkzaamheden. Het eenrichtingsverkeer in de diverse straten wordt ook tijdelijk opgeheven.

Uitvoeringsplanning
Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer veertien weken. Slecht weer (zoals regen) kan leiden tot een wijziging in de planning.

Mogelijke overlast

· Enige hinder van de werkzaamheden;

· geluidsoverlast door af- en aanvoer van materialen en machines. Wij vragen u vriendelijk om de containers (papiercontainer en duobak) op een andere plek neer te zetten. De containers moeten wel buiten de wegafzetting staan en goed bereikbaar zijn via verharde wegen. De ophaaldag blijft ongewijzigd. Het BAT verzoekt u de containers Gebiedsontwikkeling zoveel mogelijk groepsgewijs aan te bieden. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Meer informatie
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Marco Klessens, projectleider van de gemeente Tilburg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 83 86.
Tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met Rem Remmers, toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 81 15.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --