Ingezonden persbericht


F5 Networks onderstreept internationale focus met benoemingen

Judith Veenhouwer wordt Marketing Manager Benelux en Nordics, en Edwin Merks Enterprise Sales Executive

Amersfoort, 4 juni 2007 - F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV), marktleider in Application Delivery Networking, benoemt Judith Veenhouwer tot Marketing Manager Benelux en Nordics, en Edwin Merks tot Enterprise Sales Executive. Deze benoemingen onderstrepen de internationale focus van F5 Networks. Veenhouwer wordt verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten in de Benelux, Nordics en de Baltische Staten. Merks heeft tot taak de nationale sales op enterprise-niveau te stimuleren. Hierbij werkt hij nauw samen met de kanaalpartners van F5.

Beide nieuwe werknemers zijn internationaal door de wol geverfd. Veenhouwer werkte eerder bij Citrix en PC-WARE. Hier deed ze veel marketingervaring op in de Noord-Europese ICT-markt. Merks was hiervoor werkzaam bij Symantec. Hij was bij dit Amerikaanse bedrijf verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met wereldwijde accountteams.

"Met de verschuiving naar webgebaseerde applicatieoplossingen is er een groeiende behoefte aan applicatieoptimalisatie en dit vereist een uitgekiende marketingstrategie. Met name de Noord-Europese Application Delivery Networking-markt groeit momenteel snel. Daarom heeft F5 het marketingteam in deze regio versterkt met Judith Veenhouwer en het salesteam met Edwin Merks", zegt Fred Noordam, Country Manager Nederland bij F5. "Met Veenhouwer en Merks hebben we ervaren en ambitieuze werknemers in huis gehaald. Met hun expertise en enthousiasme zijn ze de aangewezen personen om de bedrijfsgroei door een slimme marketing- en verkoopstrategie verder te stimuleren."

Veenhouwer: "F5 is een zeer dynamisch bedrijf in een veelbelovende groeimarkt. Het is voor mij een fantastische uitdaging om F5 te positioneren in de Noord-Europese Application Delivery Networking-markt, zodat het bedrijf zijn groei in een nog hoger tempo kan voortzetten."

Merks: "Het is uiteraard geweldig om bij te dragen aan de verdere groei van een succesvolle organisatie als F5. En het is helemaal fantastisch om de bedrijfsgroei nog verder te bevorderen en verwachtingen te overtreffen. Hier ligt mijn passie. Bovendien is F5 een organisatie met een gigantische potentie. Daarom verheug ik me erop om de direct touch sales bij F5 voor mijn rekening te nemen."

Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking. Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. Zo halen bedrijven het maximale uit gedane investeringen. Door intelligentie en beheerbaarheid toe te voegen aan het netwerk, optimaliseert F5 applicaties, waardoor deze sneller werken en minder capaciteit nodig hebben. De uitgebreide F5-architectuur integreert applicatieoptimalisatie met applicatie- en netwerkbescherming op een intelligente manier en biedt zo applicatiebetrouwbaarheid op één universeel platform. Meer dan 10.000 organisaties en serviceproviders vertrouwen op F5 voor het draaien van hun applicaties. Het hoofdkwartier van F5 is gevestigd in Seattle, Washington (VS). F5 Networks is in Nederland gevestigd in Amersfoort. Meer informatie: www.f5.com.



Ingezonden persbericht