Ingezonden persbericht


Art Solution schildert olieverfschilderij van 9 meter

Amersfoort, 4 juni 2007 - Voor de promotiecampagne van Baquba rum schilderde het Amersfoortse bedrijf Art Solution (www.artsolution.nl) een schilderij van 9 meter breed en 1 meter hoog; om het schilderij vervoerbaar te houden, is het verdeeld in zes delen. Het enorme olieverfschilderij is geschilderd in een eigentijdse stijl, die geheel past bij de 'pure class' uitstraling van de rum. De uiteinden van het schilderij sluiten links en rechts op elkaar aan, waardoor een 'Panoroma Mesdag' effect ontstaat en het schilderij 360 graden kan roteren. Het origineel hangt sinds afgelopen vrijdag 1 juni op het hoofdkantoor van Baquba BV te Wateringen.

Op basis van het ontwerp van Baquba verzorgde Art Solution in een recordtijd van circa 5 weken het moderne panorama in een zeer fijn detail. Hiermee kreeg Baquba in korte tijd het promotiemateriaal dat qua stijl precies aansluit bij haar marketingplan om daarmee de nieuwe rum in de Nederlandse markt te lanceren. Delen van het schilderij zijn inmiddels zichtbaar in de bekende landelijke slijterijen.

In de bijlage is een detail van het schilderij zichtbaar, zoals gebruikt in de reclamecampagne. Het volledige 360 graden resultaat is te zien op de website van Baquba (www.baquba-rum.nl).

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Art Solution

Art Solution is sinds begin 2006 uitgegroeid tot een bekende naam in betaalbare, handgeschilderde olieverfschilderijen van hoge kwaliteit. Ze werkt samen met kunstenaars uit binnen- en buitenland. Met de relatief lage prijzen zijn de schilderijen bereikbaar voor een breed publiek. Art Solution biedt de mogelijkheid om een schilderij op maat te laten schilderen, waardoor het qua ontwerp, stijl, kleur en afmetingen is aan te passen naar de wensen van haar klanten. Schilderijen worden geschilderd in diverse stijlen, varierend van abstract tot levensecht - en diverse onderwerpen, van portretten van kinderen en huisdieren tot zeer realistische reproducties van Van Gogh. Art Solution verzorgt zowel schilderijen voor bedrijven als particulieren. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort en biedt haar schilderijen via haar website door heel Nederland aan.

Website: http://www.artsolution.nl

Hoge resolutie foto's van enige details van het schilderij:

http://www.artsolution.nl/bq/

Meer informatie:

Menno Nijland

Art Solution

Telefoon: 033 - 7521883

Mobiel: 06 - 44995805

E-mail: menno.nijland@artsolution.nl