Ingezonden persbericht


Buurtbewoners nodigen elkaar razendsnel uit

's-Graveland, 4 juni 2007 - Buurtbewoners door heel Nederland stappen momenteel in hun eigen online buurtbus. Als er per buurt 25 mensen zijn ingestapt maken deze buurtbewoners de komende weken kans op een mooie prijs. De buurtbewoners kunnen in totaal zes verzorgde reizen per luxe touringcar winnen naar De-Grootste-Bingo-Ooit op 1 juli 2007 in Ahoy. Buurtbewoners kunnen instappen op www.buurtlinkbus.nl

Buren uitnodigen om in te stappen
Deelnemers kunnen hun buren uitnodigen om ook in te stappen. Per buurt is te zien wie er al in de bus hebben plaats genomen. "Enkele uren na de lancering zaten enkele bussen al vol met buurtbewoners. Fantastisch om te zien dat buurtbewoners elkaar razendsnel weten te bereiken en enthousiasmeren." aldus Marck Feller van Buurtlink.nl. "Leuk voor de deelnemers is dat zij ook wekelijks Buurtmail gaan ontvangen met de laatste berichten en activiteiten uit hun eigen buurt. Deze berichten worden op Buurtlink.nl geschreven door buurtbewoners zelf."

De-Grootste-Bingo-Ooit
De Grootste-Bingo-Ooit wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor een nieuwe polikliniek voor het VUmc Cancer Center. Het totale prijzenpakket is inmiddels gegroeid naar meer dan 368.000 prijzen. De buurtbewoners die naar Ahoy gaan maken kans op veel en grote prijzen zoals een auto, reizen, lcd-televisies, fietsen, musicalkaarten etc. Daarnaast wordt er opgetreden door onder meer Jan Smit, Xander de Buisonjé, Nick & Simon en Gerard Joling.

Enige overgebleven kans om het evenement in Ahoy te bezoeken Het evenement in Ahoy is al volledig volgeboekt. De enige kans om nog binnen te komen is via deze actie.

Arriva stelt touringcars ter beschikking
De zes luxe touringcars die bij deze actie worden ingezet worden ter ondersteuning van de actie beschikking gesteld door Arriva.

Buurtlink.nl is een activiteit van Stichting Buurtlink. Stichting Buurtlink is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel om de sociale cohesie in de samenleving te bevorderen door middel van een website. Stichting Buurtlink is gevestigd in 's-Graveland en heeft negen werknemers

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht