Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB biedt integratie met Microsoft Office SharePoint Server 2007 voor Enterprise Content Management ondersteuning

ZyIMAGE biedt XML-opslagstructuur voor het eenvoudig doorzoekbaar maken van informatie

Amsterdam - 4 juni 2007 - ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions, biedt een naadloze integratie voor het beheren van content tussen ZyIMAGE en Microsoft Office SharePoint Server 2007. ZyLAB's ZyIMAGE-platform is een op XML-gebaseerd systeem dat een robuuste basis vormt voor het archiveren en duurzaam beheren van informatie. ZyIMAGE versterkt Office SharePoint Server 2007 door een enkele bron te bieden voor geïntegreerde enterprise content management activiteiten en biedt een volledige reeks functies voor het eenvoudig doorzoeken van informatie.

Steeds meer organisaties vereisen op verschillende manieren integratie met SharePoint. Met de ZyIMAGE Archive Services for SharePoint software hebben klanten toegang tot een bedrijfsinfrastructuur voor gecentraliseerd beheer van content die gemaakt is met en beheerd wordt door SharePoint Server 2007. Op dit moment biedt ZyLAB vijf soorten integratie met SharePoint:


* Move from SharePoint: Het verplaatsen van documenten in SharePoint naar ZyIMAGE en het vervangen van het document door een link naar het document in ZyIMAGE.
* Search: Zoeken met de SharePoint Interface in de ZyIMAGE Webserver en het bekijken van het resultaat binnen SharePoint.
* Move to SharePoint: Het vinden van een document in ZyIMAGE en dit document kopiëren/verplaatsen naar SharePoint.
* Meta Storage: Het opslaan van alle sleutelvelden in SharePoint en het document in ZyIMAGE.
* Dynamic Link: Het mogelijk maken een zoekopdracht in ZyIMAGE te doen naar een record in SharePoint.

"We breiden onze Microsoft SharePoint Services uit door toegang te bieden tot de open ZyIMAGE XML-opslagstructuur", aldus Dr. ir. Jan Scholtes, algemeen directeur bij ZyLAB. "ZyIMAGE vormt voor klanten een uitstekende optie voor het opslaan van informatie vanuit SharePoint. SharePoint is fantastisch voor het samenwerken aan een project, maar na afronding moeten veel gebruikers de informatie uit SharePoint halen en deze bewaren in een open en duurzaam formaat. Alle informatie uit het project kan worden geëxporteerd naar ZyIMAGE en daar worden opgeslagen, geïndexeerd en doorzoekbaar gemaakt worden."

Microsoft Office SharePoint Server 2007 is een geïntegreerde reeks servermogelijkheden voor het verhogen van de effectiviteit van organisaties door middel van volledig content management en enterprise search. De oplossing versnelt gedeelde bedrijfsprocessen en vereenvoudigt het delen van informatie over grenzen heen, voor beter bedrijfsinzicht. Office SharePoint Server 2007 ondersteunt alle intranet-, extranet- en webapplicaties in een onderneming binnen een enkel geïntegreerd platform, in plaats van verschillende gescheiden systemen. Daarnaast biedt deze server voor samenwerking en content management IT-professionals en ontwikkelaars het platform en de hulpmiddelen die zij nodig hebben voor serverbeheer, het uitbreiden van applicaties en interoperabiliteit.

Het ZyIMAGE Information Access Platform is een volledig XML-gebaseerd systeem dat een robuuste basis vormt voor het archiveren en langdurig beheren van bedrijfskritische informatie - van gedigitaliseerde papieren documenten, tot elektronische bestanden, tot e-mail en bijlagen en multimedia. Door de complete basistechnologie van het Information Access Platform kunnen organisaties specifieke data snel, eenvoudig en veilig vinden, openen en ordenen met een standaard browser. Om een gebruikersspecifieke oplossing te creëren kunnen modules worden toegevoegd, zodat een kosteneffectieve oplossing ontstaat voor specifieke soorten projecten of bedrijfsprocessen (zoals records management, workflow, e-discovery, e-disclosure etc.).

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen. Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.