Roaring Penguin Software lanceert de CanIt-SMB-EU appliance in Europa


Betaalbare anti-spam bescherming nu leverbaar voor midden- en kleinbedrijf

OTTAWA, ONTARIO, CANADA, 20070604 -- 1 mei 2007 -- Voor het midden- en kleinbedrijf is het gevecht tegen spam veel gemakkelijker geworden met de aankondiging van de CanIt-SMB-EU appliance van Roaring Penguin Software Inc. De CanIt-SMB-EU appliance is een anti-spam oplossing die specifiek is ontworpen voor organisaties van 10 tot 100 medewerkers.

"We zagen in dat het midden- en kleinbedrijf een betaalbare oplossing voor het spam probleem nodig heeft met een direct inzetbaar, kant-en-klaar systeem. Daarom introduceren wij de CanIt-SMB-EU appliance," vertelt David Skoll, directeur van Roaring Penguin Software.

CanIt-SMB-EU biedt naast mogelijkheden om voor individuele gebruikers en voor groepen anti-spam instellingen en quarantaine-zones te beheren, ook een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface, grafische rapportages en automatische updates. CanIt-SMB-EU kan zonder ingewikkeld beheer volledig worden aangepast aan verschillende technische en bedrijfsmatige behoeften en aan branchegerichte eisen voor het filteren van email.

CanIt-SMB-EU is een volledig ingericht, kant-en-klaar appliance systeem. Het bevat een 1,5 GHz VIA C7 processor, 512 MB RAM geheugen en een 80 GB harde schijf. De CanIt-SMB-EU Appliance wordt geleverd met 2 jaar garantie en een jaarabonnement op het Roaring Penguin Training Network (RPTN) dat de automatische updates voor de appliance verzorgt.

De CanIt-SMB-EU appliance is bedoeld voor omgevingen die tot 50.000 emails per dag ontvangen en omvat een licentie voor 100 gebruikers. De CanIt-SMB-EU appliance kost ¤1.500.

CanIt-SMB-EU is de meest complete en flexibele anti-spam en anti-virus oplossing in de markt voor kleine tot middelgrote organisaties. Het combineert ruime mogelijkheden voor aanpassen aan de omgeving met een gemakkelijke installatie en eenvoudig beheer. Een proefversie van de CanIt-SMB-EU appliance kan worden aangevraagd op www.roaringpenguin.com/anti_spam/get_canit_request.php?id=smb.

Over Roaring Penguin
Roaring Penguin Software Inc. is in 1999 opgericht en is specialist op het gebied van het filteren van email. Het bedrijf richt zich op het aanpakken van spam op de mailserver en biedt daarvoor producten uit de veelgeprezen CanIt en MIMEDefang series. Onder de klanten waarvoor Roaring Penguin haar anti-spam en anti-virus producten ontwikkelt bevinden zich ondernemingen, ISP's, onderwijsinstellingen, webhosting bedrijven en overheidsorganisaties. Meer informatie is te vinden op www.roaringpenguin.com.