Microsoft certificeert de revolutionaire Thinkwise Software Factory®


Thinkwise Software is Microsoft Certified Partner

APELDOORN, 20070604 -- Microsoft heeft het Nederlandse bedrijf Thinkwise Software officieel erkend als Microsoft Certified Partner. De certificering vond plaats in het kader van het Independent Software Vendors (ISV)-programma. Thinkwise Software is producent van de Software Factory®, een ontwikkelrobot die het software-bouwproces automatiseert. Deze uitvinding van eigen bodem maakt gebruik van de modernste Microsoft-technologieën.

De Thinkwise Software Factory® (TSF) heeft een platformtest ondergaan op het gebied van Windows en SQL Server. Uit het onafhankelijke onderzoek dat werd uitgevoerd door Veritest, kwam naar voren dat de TSF voldoet aan alle vereisten om ISV-partner te worden van Microsoft. Het innovatieve softwareontwikkelgereedschap werd onder andere getest op stabiliteit, performance en interactie met het besturingssysteem. Bovendien hebben klanten die de TSF gebruiken op het Microsoft-ontwikkelplatform positieve referenties afgegeven.

Hans Keukenschrijver, salesmanager van Thinkwise Software in Apeldoorn, is blij met dit succes: "Een Microsoft-partnership is een belangrijke stap voor Thinkwise Software. Het is een officieel bewijs dat onze Software Factory kwalitatief hoogwaardig is ontwikkeld en dat Microsoft achter ons product staat. Dit is goed voor onze naamsbekendheid en het heeft een positieve uitstraling naar onze bestaande en nieuwe klanten."

De Thinkwise Software Factory® is een revolutionair ontwikkelgereedschap dat softwarebouw verregaand automatiseert. Tevens is er de mogelijkheid om verouderde applicaties te upcyclen naar moderne technologie en daarin direct nieuwe eisen en wensen te verwerken. De TSF verbetert niet alleen het beheer van proces en product, maar ook de productiviteit van de softwarebouw met minimaal een factor vijf. De praktijk wijst verder uit dat een broncodereductie met een factor vijftien eenvoudig is te realiseren. Thinkwise maakt gebruik van Visual Studio, C#, ASP.NET, AJAX en SQL Server.

Meer informatie vindt u op www.thinkwisesoftware.com. Of neem contact op met:

Hans Keukenschrijver, salesmanager
Tel.: + 31 (0)55 3128280
E-mail: info@thinkwisesoftware.com