Nederlandse Tafeltennisbond


De NTTB eert Li Jiao..!

04-06-2007

Li Jiao is in de Bondsraadvergadering van 2 juni 2007 benoemd tot lid van verdienste van de Nederlandse Tafeltennisbond.

NTTB-voorziter Cees Korevaar feliciteert Li Jiao met haar benoeming tot lid van verdienste..

De prestaties van Li Jiao zijn buitengewoon indrukwekkend geweest. Met name in de eerste maanden van dit jaar springen haar prestaties enorm in het oog. Wat de speelster uit Purmerend laat zien is natuurlijk ongelooflijk knap en heel bijzonder. Dat ze goed was en is wisten en weten "we" natuurlijk al langer, maar dat ze dit voorjaar zege op zege wist te stapelen is natuurlijk geweldig.

Door EN de prestigieuze Europese Top-12 te winnen EN de Europese titel te veroveren schrijft ze zich zelf in de geschiedenisboeken. Daarnaast stond ze vorig jaar al in de Pro Tour Finale en onlangs wist ze ook nog de laatste 16 te bereiken op de WK. Met haar team MF Services Heerlen behaalde ze en passant ook nog even de finale van de Champions Leaugue. Kortom, een enorme zegereeks die respect afdwingt bij ons allemaal.

Al deze resultaten bij elkaar hebben het Hoofdbestuur van de NTTB doen besluiten om Li Jiao tijdens de Bondsraad vergadering van zaterdag 2 juni 2007 te benoemen tot Lid van Verdienste van de NTTB.