Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

5 juni: PvdA-spreekuur over de Kadernota

Binnenkort staat de Kadernota 2007 op de agenda van de gemeenteraad van Haarlem. Deze nota geeft de financiële tussenstand van het lopende jaar en een raming van de uitgaven en inkomsten voor de komende 4 jaar. De behandeling van deze kadernota zal plaats vinden op 18, 19 en 21 juni a.s. Voorafgaande aan deze behandeling wil de PvdA-fractie, net als vorig jaar, graag haar oor te luisteren leggen bij belanghebbende organisaties, wijkraden en andere relaties als het gaat om de uitgaven van de gemeente Haarlem.

De PvdA-fractie organiseert daarom op dinsdag 5 juni een speciaal spreekuur. Tussen 19.00 en 20.30 uur zijn organisaties, wijkraden en relaties van de PvdA welkom in de fractiekamer van de PvdA op het stadhuis, ingang Prinsenhof (groene deur).

Om een ieder aan het woord te kunnen laten is er gekozen voor een compacte opzet, waarbij men in verschillende rondes de gelegenheid krijgt om met verschillende fractieleden te praten. Na ongeveer 5 minuten wisselt men van gesprekspartner of neemt men een kop koffie of thee. De beschikbare tijd is helaas wat kort, maar het staat organisaties vrij om meerdere afspraken te maken over diverse onderwerpen.

Om een en ander zo goed mogelijk te organiseren vragen wij u om u van te voren aan te melden en aan te geven over welk(e) onderwerp(en) u wilt spreken. U doet dit door een e-mail te sturen naar pvda@haarlem.nl.

*** EINDE PERSBERICHT ***



Ingezonden persbericht