Gemeente Heemskerk


vrijdag, 01 juni 2007

Themabijeenkomst over vliegverkeer voor inwoners Heemskerk

Samen met Amsterdam Airport Schiphol, Luchtverkeersleiding Nederland, Milieudefensie en Milieudienst IJmond, organiseert de gemeente Heemskerk op dinsdagavond 5 juni een themabijeenkomst over vliegverkeer. Via diverse presentaties wordt de problematiek vanuit verschillende invalshoeken belicht. Met deze bijeenkomst wil het gemeentebestuur van Heemskerk haar bewoners in de gelegenheid stellen zich een goed beeld te vormen over het vliegverkeer boven de gemeente.

Programma
Een gevarieerd programma brengt de problematiek rond vliegverkeer breed in kaart. Naast een informatief gedeelte is er ruim gelegenheid om met de sprekers in discussie te gaan.

De themabijeenkomst vindt op dinsdag 5 juni plaats in het Raadhuis van Heemskerk en duurt van 20.00 uur tot 22.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.30 uur - Zaal open en aanvang informatiemarkt 20.00 uur - Opening door de heer C. Romeijnders, voorzitter van de raadscommissie Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu 20.10 uur - Presentatie Strategische nota Schiphol 2007 20.25 uur - Presentatie Amsterdam Airport Schiphol 20.40 uur - Presentatie Luchtverkeersleiding Nederland 20.55 uur - Presentatie Milieudefensie
21.10 uur - Pauze en informatiemarkt
21.30 uur - Discussie met de zaal onder leiding van de heer C. Romeijnders
22.30 uur - Sluiting

---