Gemeente Oirschot

Gemeentegids 2007/2008 verspreid

Vorige week is de gemeentegids 2007/2008 huis-aan-huis verspreid. In deze nieuwe gemeentegids treft u alle gemeentelijke informatie en adressen van Oirschotse instellingen en verenigingen aan. Mocht u geen gemeentegids hebben ontvangen dan kunt u gratis een exemplaar afhalen bij de Centrale Balie in het gemeentehuis.

We hebben ook dit jaar ons best gedaan om de gemeentegids zo actueel en volledig mogelijk te maken. Toch kan het zijn dat er onjuistheden in staan of dat er dingen ontbreken. Wanneer u een wijzigingen of aanvullingen heeft voor de gids dan kunt u deze doorgeven aan de afdeling communicatie van de gemeente of rechtstreeks aan de uitgever, Akse Media uit Den-Helder. U kunt hen bereiken per telefoon: 0223-668877, per fax: 0223-661020, per e-mail: redactie@aksemedia.nl of schriftelijk: Akse Media B.V., Postbus 6033, 1780 KA Den Helder. Ook is er in de digitale gemeentegids een link te vinden van waaruit u de wijzigingen rechtstreeks naar de uitgever kunt mailen. De ingezonden mutaties worden dagelijks verwerkt.

Sinds enkele jaren is de gemeentegids ook digitaal beschikbaar. U vindt de digitale gids op de website van de gemeente (www.oirschot.nl) in het hoofdmenu onder "Gemeentegids". Wij hopen dat u veel plezier hebt van de nieuwe gemeentegids en dat het voor u een nuttig naslagwerk is!