Ingezonden persbericht


Galadiner in het groninger museum

Donderdag 7 juni 2007

Het is dit jaar twintig jaar geleden dat de Groninger Nanko van Buuren naar Rio de Janeiro toog om er te strijden tegen sociale en maatschappelijke uitsluiting. Hier richtte hij de inmiddels zeer succesvolle organisatie IBISS op. Het is vanwege onze lange en dierbare vriendschap met Nanko dat wij uw aandacht vragen voor een bijzonder evenement.

Op donderdagavond 7 juni 2007 vormt het Groninger Museum het podium voor een exclusief Galadiner dat in het teken staat van fondsenwerving voor IBISS.

Programma:

De avond biedt een kleurrijk programma met onder andere een muzikaal optreden door de bekende Braziliaanse zangeres Lilian Vieira (leadzangeres van ZUCO 103 tevens ambassadeur van IBISS) en de tot in Brazilië bekende Nederlandse Bossa Nova-zangeres Josée Koning (o.a. bekend van Batida). Vanuit de sloppenwijken in Rio komt de bruisende jongeren-percussiegroep Butuque Batucada een spetterende show geven. Verder zal er een spraakmakende veiling plaatsvinden van exclusieve objecten en zal de catering van het museum al uw gastronomische wensen vervullen. Kortom, er is een bijzonder Galadiner georganiseerd waarvoor u uw relaties graag zult willen uitnodigen.

Doel:

Met de verkoop van tafels en de veiling hopen wij circa ¤ 40.000,- op te halen ten bate van het project Preparar. Uw bijdrage hierin is meer dan welkom. Voor ¤ 2.500,- exclusief btw koopt u een tafel voor acht personen en maakt u onderwijs mogelijk voor kinderen uit één van de grootste sloppenwijken van Rio.

Uw inbreng:

Het IBISS Galadiner 2007 belooft een heerlijke avond te worden vol netwerkmogelijkheden, amusement en sociale betrokkenheid. Wij bevelen u van harte aan 7 juni in uw agenda te reserveren en alvast na te denken over de vraag welke relaties u uit zou willen nodigen aan uw tafel. Eind april volgt een officiële uitnodiging voor het IBISS Galadiner.

Wilt u meer informatie over de Gala-avond, dan verwijzen wij u graag door naar het Steunfonds IBISS, Elisabeth Rijpkema, telefoon ( 023) 785 04 79 / 06 422 355 27of e-mail : ibiss@mattersofvalue.nl

Graag tot ziens op 7 juni!

Met vriendelijke groeten,

Sander Visser 't Hooft

voorzitter Steunfonds IBISS

p.s. Wellicht heeft u exclusieve kunstobjecten beschikbaar, of kunt u deze regelen om ter veiling aan te bieden? Vertel het ons: onze markante veilingmeester brengt ze graag onder de hamer.

_______________________________
Steunfonds IBISS Nederland
Postbus 11055
1001 GB Amsterdam
www.ibiss.info www.ibiss.com.br
ABN-Amro: 55.34.02.056