Ingezonden persbericht


Persuitnodiging:

Apeldoorns stadhuis energiezuinig verlicht

Op donderdag 7 juni wordt het stadhuis van Apeldoorn in het licht gezet door energiezuinige LED-verlichting. Leefbaar Apeldoorn en D66 Apeldoorn nodigen u van harte uit voor deze bijzondere avond. Met dit initiatief willen we laten zien dat de Gemeenteraad van Apeldoorn niet alleen met woorden, maar ook daden wil laten zien hoe overheid en burgers kunnen werken aan het verminderen van de CO² uitstoot.

Om negen uur wordt een presentatie gegeven over de mogelijkheden en onmogelijkheden van LED-verlichting, door PHILIPS en de Technische Unie die de technologie ter beschikking hebben gesteld. Het ontwerp voor het de verlichting van het Apeldoorns stadhuis wordt toegelicht door de ontwerpster. Na de presentatie is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. Tegelijkertijd zal de Apeldoornse gemeenteraad haar voorjaarsnota vaststellen.

Als deze vergadering is afgelopen is het tijd voor het hoogtepunt van de avond. Na een moment van donkerte wordt het Apeldoorns stadhuis volledig verlicht door de energiezuinige LED-lampen. Het moment is extra uniek, de aanblik van het stadhuis dat door het speciale LED-ontwerp wordt verlicht.

Uiteraard is er ruim de gelegenheid tot filmen en het nemen van foto's.

////////////////////////////////



Ingezonden persbericht