Ingezonden persbericht


P E R S U I T N O D I G I N G

Praxis biedt bezoekers Eigen Huis & Tuin Event echte minimetamorfose

Schuif aan bij de workshop 'Moodboard maken'!

DIEMEN, 5 juni 2007 - Een gewaagde combi van rood met lime? Of is het toch beter om met natureltinten wat meer op safe te spelen? Zoveel keuzes, ontelbare (combinatie)mogelijkheden . Praxis biedt de twijfelende consument van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni dé oplossing als het gaat om de vraag: 'In welke kleur en welke stijl moet ik mijn huis inrichten?' Tijdens het Eigen Huis & Tuin Event in de Jaarbeurs in Utrecht kunnen bezoekers dan namelijk deelnemen aan de workshop 'Moodboard maken'.

Een moodboard is een beeldcollage. In dit geval dus een concrete visualisatie met foto's en kleurstalen, die samen de ideale stijl en kleuren voor de woning vormen. De deelnemers maken hun moodboard zelf, met behulp van een stylist. Ze kunnen zich vooraf aanmelden via www.eigenhuisentuinevent.nl. Het eindresultaat: een eigen kleuradvies en richtlijn voor het inrichten van de woning. Daarmee kan de consument verder aan de slag, op weg naar zijn ideale huis. En voor een gedetailleerd persoonlijk advies kan er via deze website een één op één afspraak gepland worden. In dat geval is het verstandig om foto's en een plattegrond van de kamers mee te nemen.

Het is slechts één van de vele activiteiten die Praxis tijdens het Eigen Huis & Tuin Event organiseert. Daarnaast is er onder andere de mogelijkheid om bijzondere tegelcombinaties uit te proberen, de techniek van het tegelleggen en voegen onder de knie te krijgen en zelf decoratieve interieurstickers te maken.

Waar en wanneer?
Het Eigen Huis & Tuin Event vindt plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni 2007 in de Jaarbeurs in Utrecht. Openingstijden: do. en vrij. 10.00-18.00 uur, za. en zo. 10.00-17.00 uur. In het weekend kunnen kinderen terecht in de speciale Kidscorner. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Praxis filialen, aan de kassa bij de Jaarbeurs en via de website: www.eigenhuisentuinevent.nl

####


Noot voor de redactie,