Gemeente Deurne

31-05-2007
Herman uit Idols opent kermis Deurne 2007
Kermis Deurne 2007 is van vrijdag 8 juni tot en met dinsdag 12 juni en het belooft weer groot spektakel te worden. In het centrum van Deurne worden bijna veertig attracties opgebouwd, waaronder de spannende attractie Thriller.

De Thriller is een opvallende familieattractie die veel bekijks trekt. Je neemt plaats in een karretje en maakt een darkride door dit drie etages tellende spookhuis. Tijdens de rit kom je spoken tegen, zijn er schrikmomenten en enge lichteffecten. Durfals komen ook aan hun trekken bij de Deurnese kermis. De Booster is terug van weggeweest. Stap in de Booster en voel de G-krachten in je lijf`. Ervaar spanning en snelheid hoog in de lucht, op je kop of rechtop. Natuurlijk staan ook de bekende attracties, zoals de Master, Break-Dance en Crazy Wave weer op de kermis in Deurne. Ook is aan de kleintjes gedacht, zij kunnen racen in de autoscooter of Kiddy Ride. Maar ook de Babyflug en de draaimolen zijn leuke attracties voor de jeugdige kermisvierder.

Programma
Een uitgebreid programma maakt een bezoek aan Kermis Deurne tot hét uitstapje voor de hele familie. Zo komen volgende week weer bijzondere gasten naar Deurne. Herman uit Idols is gestrikt om de opening van de kermis op vrijdag 8 juni te verzorgen. Op zaterdag kunnen kinderen op de foto met de Vrolijke Kabouters en ze kunnen leuke prijzen winnen als ze als kabouter verkleed naar de kermis komen. Op zondag is er een spectaculaire vuurwerkshow in het Pastoor Roespark. Maandag geven drie populaire partyzangers Henkie, Henk Damen en Frank van Etten een miniconcert in de kiosk. Dinsdag is er kunst met de kettingzaag. Peter de Koning zal met zijn kettingzaag de fraaiste kunstwerken maken.

Opening door Herman uit Idols
Dit jaar wordt in Deurne voor de 414e keer de jaarlijkse kermis gehouden. De officiële opening is volgende week vrijdag om 16.30 uur in de kiosk op de Markt. Als openingsact zal Herman Berghuis, beter bekend als Herman uit Idols, een optreden verzorgen met zijn zang- en dansact I m a dancer. Na deze openingshandeling maakt Herman nog een rondgang over de kermis en hij zal tijdens deze rondgang handtekeningen uitdelen. Neem je fotocamera mee, want je kunt ook met hem op de foto.