Provincie Flevoland



Afsluiting Hannie Schaftweg (N351/N717)

De wegwerkzaamheden op de Hannie Schaftweg volgens planning. Dit houdt in, dat dit weggedeelte vrijdag 8 juni weer voor het verkeer kan worden opengesteld. Vanaf maandag 11 juni wordt begonnen met werkzaamheden tussen de rotonde ` Pilotenweg' en de rotonde `Karel Doormanweg/Randweg'. Dit gedeelte wordt vanaf maandag 11 juni afgesloten voor het verkeer.

Als de werkzaamheden volgens de planning blijven verlopen wordt het gedeelte tot en met de op-/afrit naar de Urkerweg op donderdag 21 juni weer voor het verkeer opengesteld. Het gedeelte tussen op-/afrit naar de Urkerweg en de rotonde ` Karel Doormanweg/Randweg' blijft afgesloten tot uiterlijk vrijdag 13 juli.

De omleidingsroutes worden aangepast op het afgesloten zijn van de weggedeelten tussen de rotonde ` Pilotenweg' en de rotonde ` Karel Doormanweg/Randweg'. D it heeft alleen gevolgen voor het lokale verkeer. Verkeer dat de Hannie Schaftweg gebruikt om de afslag ` Hannie Schaftweg ' (nr. 14) van rijksweg A6 te bereiken of verkeer dat vanaf rijksweg A6 via de afslag ` Hannie Schaftweg ' en de Hannie Schaftweg de woonwijken ` Emmeloord West' en ` de Erven' wil bereiken blijft omgeleid via de afslag ` Muntweg ' (nr. 15).

Het brom-/fietsverkeer kan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden gebruikmaken van het fietspad tussen de rotonde ` Pilotenweg' en de rotonde ` Karel Doormanweg/Randweg' , maar krijgt bij de brug over ` Urkervaart/Urkerweg' wel te maken met een aangegeven omleiding op het moment dat daar werkzaamheden worden uitgevoerd.