Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Conclusion nieuwe sponsor van topgolfster Nienke Nijenhuis en haar caddie.

Valkenswaard, 7 juni 2007 - De nieuwste sponsor van de Nederlandse topgolfster Nienke Nijenhuis is Conclusion. Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation, en Technology.

De 29-jarige Nienke Nijenhuis is al jarenlang de enige Nederlandse golfster op de Ladies European Tour. De profcarrière van Nienke begon in 2001 en heeft daarna onafgebroken op de Tour gespeeld. De meest aansprekende resultaten heeft zij geboekt met top 12-noteringen op de The Wales WPGA Championship en Ladies English Open. Uiteraard is Nienke van de partij op de KLM Ladies Open, waarvoor zij tevens ambassadrice is.

Conclusion is sponsor van het KLM Ladies Open. In het verlengde hiervan heeft zij ervoor gekozen om Nienke Nijenhuis te sponsoren. Erik Hallers, zelf enthousiast golfer en directeur van Conclusion: 'Het KLM Ladies Open zien wij als het perfectie relatie-evenement voor Conclusion. Het KLM Ladies Open sluit aan bij onze waarden: plezier, betrokkenheid, specialisme, samenwerken en uitdaging Ook Nienke Nijenhuis en haar caddie passen hier perfect bij. Bovendien is er een hoog aantal vrouwen werkzaam bij Conclusion, de helft van onze werknemers is namelijk vrouw.'

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni vindt het KLM Ladies Open plaats op de Eindhovensche Golf. Nienke Nijenhuis is een van de meest veelbelovende Nederlandse speelsters op dit internationale toernooi.

Over Conclusion
Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland. Conclusion heeft 1200 mensen in 30 werkmaatschappijen, die ieder specialist zijn binnen hun eigen vakgebied. De oplossingen zijn gericht op Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Conclusion werkt voor alle top 250 bedrijven, zowel door middel van levering van professionals, projecten als consultancy. Het onderscheidend vermogen ligt in de kracht van samenwerken. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Meer informatie op www.conclusion.nl



Ingezonden persbericht