Gemeente Bladel


Inspraak vrijstelling voor de bouw van een GSM antennemast ten zuidwesten van het Valensplein te Hoogeloon

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Buitengebied gemeente Bladel 1998, 1e herziening 2002 voor de bouw van een GSM antennemast ten zuidwesten van het Valensplein te Hoogeloon.

Het plan met de ruimtelijke onderbouwing ligt van 12 juni 2007 tot en met 23 juli 2007 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 9.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Wilt u nadere toelichting op het plan of wilt u buiten de openingstijden de stukken inzien? Neem dan contact op met de heer P. Oberndorff of de heer P. Stappaerts (tel. 361636).

Tegen het voornemen tot verlening van de vrijstelling kan gedurende bovengenoemde termijn door iedereen een gemotiveerde zienswijze naar voren worden gebracht. Schriftelijk kan dit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u terecht bij de Centrale Balie.

---