Politie Zeeland


---


O-1926-2007 Eenzijdig ongeval in Kapelle
Op de A58 bij de Vlaketunnel vond vrijdag om 07.10 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 37-jarige automobilist uit Breda kwam uit de richting van Bergen op Zoom en verloor de controle over zijn voertuig. Hij botste tegen de vangrail en daarbij raakte zijn auto beschadigd.

O-1927-2007 Inbraak in bedrijfsgebouw, Kruiningen
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een bedrijfsgebouw op de Hansweertsestraatweg in Kruiningen.
Het gebouw werd doorzocht en er werden enkele tientallen euro's, een sleutel en een cd weggenomen.

O-1928-2007 Eenzijdig ongeval op de Oesterdam, Tholen
Op de Oesterdam vond vrijdag om 06.45 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 23-jarige man uit Krabbendijke reed met zijn bestelauto over de Oesterdam in de richting van Tholen. Hij verloor de controle over zijn voertuig en raakte in de berm. Bij een stuurcorrectie sloeg de bestelauto om, maar kwam uiteindelijk weer op alle vier de wielen tot stilstand. De auto raakte beschadigd, de berm werd omgeploegd en enkele bermpalen waren afgebroken.

W-1929-2007 Aanrijding in Middelburg
Op de Sandenberglaan in Middelburg kwamen vrijdag om 11.25 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 22-jarige Middelburgse automobiliste kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende 31-jarige plaatsgenote voor het overige verkeer moest remmen. Beide auto's raakten beschadigd.

Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.





Politie Zeeland